Barbie a Ken z Primy se chtějí vydat na dovču do přírody s batohem. Zabalí si tajně make-up ona nebo on?

 Celebrity 
08. července 2014 11:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Sandra s Michalem jsou dva fintilové Foto: Archiv S. Parmové
Není divu, že televizní Barbie a Kena spojuje láska k cestování. Vždyť oni sami, pokud se chtějí vidět, musí překlenout minimálně adrenalinovou dálnici D1, jelikož Sandra Parmová bydlí a pracuje v Praze a její milenec Michal Janotka sídlí v Brně, kam za ním moderátorka dojíždí. „Musím říct, že často je než nás vztah problém právě D1. Zácpy mi komplikují život a především čas,” přiznala se Sandra na workshopu luxusní anglické kosmetiky.

Alespoň že přes léto je čeká i nějaká příjemnější cesta. Televizní dvojka už spolu navštívila Zanzibar, Mauricius a Maledivy. „V plánu je Bali, Barma, Kambodža, ale tentokrát žádný luxusní resort. Oba chceme tyto místa procestovat s batohem na zádech,” dodala Parmová a my si tak trochu nedovedeme ani jednoho z nich představit v čisté exotické přírodě. Doufáme, že si dobře uvědomují, že tam na nějaké pudrování a make-up (to platí i pro tebe Michale) nebude místo.

I když Sandra se prý na dovolených nepotřebuje fintit. „Vůbec se nelíčím a plavky sundávám jen na noc. Rozhodně je to parádní odpočinout si od těchto každodenních návyků, které mám kvůli práci. Líčením se ničí pleť. Ale aspoň existuje i nějaká kosmetika, jako ta co mi teď dali na obličej, co je k pleti šetrná a naopak jí dává výživu,” dodala Parmová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve