Problémy se synem se neblaze odrazily na zdravotním stavu oblíbeného moderátora. Uvidime ještě někdy Přemka Podlahu na obrazovce?

 Celebrity 
08. července 2014 06:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pro televizi pracuje Přemek Podlaha od roku 1962 Foto: Facebook
Co způsobilo náhlý kolaps Přemka Podlahy? Ze dne na den zmizel z televizní obrazovky a je ve hvězdách, jestli se k moderátorské práci ještě vůbec vrátí. Po dlouhá léta byl Podlaha pod obrovským tlakem a neustálé stresy a hlavně velké starosti se synem se neblaze podepsaly na jeho podlomeném zdraví.

Za poslední rok musel být dvakrát hospitalizován v nemocnici a naposledy v péči lékařů zůstal celé tři neděle. Jeho největším problémem je v současné době srdce. A to doslova a do písmene. Podlaha se nikdy netajil tím, jakou bolest mu způsobují velmi špatné vztahy s jeho vlastním synem. Pokud mají nějaký vzájemný kontakt, funguje moderátor prý pouze jako finanční záložna.

Podlahův syn Pavel se s otcem již léta nevídá. Po vlastním neúspěšném podnikání propadl závislosti na automatech a dostal se do velkých finančních problémů. Z těch mu sice populární zahrádkář pomohl, ale půjčka problémy nezmírnila. Syn o otce nejeví zájem a jak je vidět ani moderátorova vážná nemoc na jejich mizerných vztazích nic nezměnila.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve