Víme exkluzivně: Mareš označil Faltýnovou za přežvýkavce a poslal ji do kopru už v pátek. Festival tímto skončil, protože nikdo už nebude řešit nic jiného.

 Celebrity 
08. července 2014 06:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petra a Leoš se už zase rozešli a prý definitivně! Foto: Archiv vipstory.cz
Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Zpráva o dalším rozchodu Leoše Mareše a Petry Faltýnové je více než šokující. Slavný pár spolu přijel na festival v Karlových Varech, oba zářili na červeném koberci a během prvního večírku se od sebe nehnuli na krok. Neustále si něco šuškali a pusinkovali se, zkrátka typický zamilovaný pár. Jenže tak jenom vypadali.

Bylo to zřejmě ticho před bouří. Podle našeho důvěryhodného zdroje se Leoš s Petrou rozešel ještě toho večera a to, co vidíme teď, je jen vyústění všeho kolem. Mareš už má prý své nákladné partnerky doslova plné zuby. „Na večírku v Puppu jí řekl, že je káča a že ho už štve (ve skutečnosti použil něco ostřejšího – pozn. redaktora),” uvedl náš zdroj.

Co to znamená pro Faltýnovou a Leoše, to je jasné. Festival má však taky smůlu, protože teď už se tuplem nikdo nebude starat o filmy, ale jen o kauzu – Mareš vs. Faltýnová. Moderátor prý ještě chvíli pobude, ale i tak si co nevidět novináři můžou sbalit svých pět švestek, protože ve Varech zbydou jen samá ”béčka”.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum