Jednoho dne se bude za své názory smažit v ohni pekelném, ale ve Varech je to neuvěřitelný sympaťák!

 Celebrity 
07. července 2014 04:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Mel Gibson v Karlových Varech Foto: Archiv vipstory.cz
Ve Varech to kolem Mela Gibsona prostě vřelo. Minulost ho dohání na každém kroku. Jedni se bouří, druzí posílají buřitele slušně někam. Umělcovo dílo a jeho osobnost jsou totiž prý dvě odlišné věci, i když to jde vlastně ruku v ruce.

Nechme na chvíli stranou Melův rasismus a homofobii a bůhvíco ještě a pojďme se podívat, jak okouzlující umí být i tak. Na červený koberec dorazil herec v obleku za slušňáka a rozdával úsměvy na všechny strany. Někteří se dokonce dočkali i toho autogramu. Byl prostě za charismatického fešáka. Pak převzal od Bartošky Křišťálový globus a hurá se převléknout.

Do letního kina už přišel jako obyčejný chlapík jen v černém triku a džínách. Pozdravil diváky, kterým byl v následujících minutách promítnut jeho kultovní snímek Šílený Max, lehce zavtipkoval, udělal si s dychtivými fanoušky ”selfie” a pak uháněl do hotelu Pupp, kde zakotvil u baru.

Gibson krátce před příjezdem do Karlových Varů oholil svůj šedivý plnovous, aby tady nedělal ostudu. O to víc sice vyniknou všechny známky stáří, kterých už má v obličeji požehnaně, ale ruku na srdce, stejně je to sympaťák.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít