Mareš odkopl Faltýnovou. Ulovila moderátora ve Varech jiná modelína nebo si Petra zase "štrejchla" bokem?

 Celebrity 
07. července 2014 10:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tenhle krásný pár je minulostí? Foto: Facebook
Nejžhavější zprávu z Varů přineslo pondělní ráno. Jeden z nejsledovanějších párů Leoš Mareš a Petra Faltýnová se rozešli.

Modelka se odmítla k rozchodu vyjádřit, zato Mareš celou situaci celkem v klidu okomentoval. „Ano, je to pravda, s Petrou jsme se rozešli. Je to smutný a bolestivý, ale nedalo se jinak. Nefiguruje u nás rozhodně nikdo třetí. Bylo to naše společné rozhodnutí a bylo strašně těžké, protože jsme pro sebe hodně znamenali a měli se rádi, ale bude to tak pro nás oba lepší..." sdělil Leoš serveru Super.cz. Je vidět, že Leoš má své city pevně pod kontrolou.

Vzhledem k tomu, že modelčiny výstřednosti se začaly přece jenom v poslední době hodně stupňovat, možná u pragmatického moderátora převládá strach, že ho Petra svojí pověstnou aktivitou stáhne ke dnu. Anebo Leoše prachobyčejně ve Varech ulovila nějaká nová krasotinka, i když v tuhle chvíli ještě stále zatlouká. Samozřejmě ale existuje také možnost, že Petra neudržela na uzdě své pověstné vášně a Leošovi prostě zahnula. Nevěra totiž do vztahů téhle krásky bohužel patří až příliš často...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum