Po tomhle se stal dokument o Martě Kubišové pravou rebelií. V režii asistoval bývalý milovník nezletilých dívek Kulínský!

 Celebrity 
07. července 2014 10:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Olga Sommerová a Marta Kubišová Foto: Archiv vipstory.cz
V sobotu měl na festivalu v Karlových Varech premiéru dokumentární film režisérky Olgy Sommerové, který natočila o zpěvačce Martě Kubišové. Snímek s názvem Magický hlas rebelky nenechal jedno oko suché, včetně té, o níž dokument vypovídal.

Opravdovou rebelii ale z filmu teprve udělal jiný člověk. Kde se vzal, tu se vzal – bývalý sbormistr Bambini di Praga Bohumil Kulínský, který byl před lety obviněný ze zneužití nezletilých sboristek až jej soudy poslaly do vězení. Propuštěn byl roku 2011 po odpykání poloviny trestu. Teď se vrátil se stručnou výpovědí, že je asistentem režie filmu. Konec, šmitec, tečka.

Kulínský sice za minulostí udělal tlustou čáru, ale jeho kolegové z hudební branže asi ne, a tak se zřejmě přes bývalou partnerku Špátovou, která stála u Magického hlasu za kamerou, vrhl na novou kariéru u filmu. Té se prý chtěl věnovat původně, ale nakonec zvítězila hudba.

Jedno má jisté, kvůli soudnímu zákazu práce s dětmi se do sboru nevrátí. Ono by mu tam asi ani nikdo stejně nepřišel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod