Moderátorka Sandra Parmová předvedla v plavkách postavičku jako lusk!

 Celebrity 
12. července 2018 19:39 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Půvabná Sandra Parmová prohřívala tělíčko v sauně Instagram
Rok po porodu je půvabná moderátorka Sandra Parmová štíhlá jako proutek. Své vnady předvedla dvaatřicetiletá maminka na Šumavě, kam si jela odpočinout.

Sandra Parmová patří k těm šťastným ženám, které se po porodu dostaly velmi rychle zpátky do formy. Ani v těhotenství na ni nebyla žádná kila navíc znát. Sandře vyrostlo v podstatě jen bříško.

Za chvilku to bude rok, co se moderátorka TV Prima stala maminkou dcery Emily a už je opět štíhlá jako proutek. Sandra se tak může hrdě vystavovat v plavkách. Což také udělala a své fanoušky potěšila snímkem ze sauny, kde vzhledem k deštivému počasí relaxovala. "Hlásím, že na Šumavě prší... Prohřívám kosti," napsala k fotografii usměvavá moderátorka.

Místo výletu po okolí si tak Sandra užila chvíle klidu v prohřáté sauně. Pohled na její figuru jistě potěšil mnoho mužů. Sandru si však bedlivě hlídá její partner a otec Emily Pavel Pospíšil, který ji před rokem v únoru požádal o roku.

I když by podle tradice měla být veselka do roka od zásnub, málokterý pár s dítětem to stihne. Nejinak je tomu u moderátorky Odpoledních zpráv na Primě Sandry Parmové, kterou letos čekají dvě svatby, ale na tu svou si bude muset ještě počkat.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008