Koukněte, tohle je supermanželka roku. A Marešová zase nic!

 Celebrity 
30. dubna 2014 15:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pohádkové věno vyhrála třiadvacetiletá studentka Foto: Souboj nevěst
Dlouhodobě očekávané finále Souboje nevěst zná svoji vítězku. Nejlépe si ve všech disciplínách, které musely budoucí manželky absolvovat, vedla třiadvacetiletá studentka a učitelka tance Lucie Ruterlová, jenž soupeřky porazila i v závěrečné disciplíně a právem jí tak náleží kromě pohádkových výher i titul ”supermanželka”.

„Jsem přesvědčená, že jsme si všichni užili skvělý večer. Vítězkami jsou všechny naše slečny, jelikož našly toho pravého. Tato soutěž jim však přinese především nové přátelé a také jim pomůžeme při přípravách jejich velkého dne, který chce mít každá dokonalý. Třešničkou na dortu je pohádkové věno složené z věcných darů, jenž zajistí vítězce nezapomenutelnou svatbu, jako například líbánky na ostrově Bali, zapůjčení luxusního vozu značky Mercedes, svatební dort, šaty pro svatebčany a mnoho dalšího,” uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

Šťastná nevěsta byla zvolena na základě diváckého SMS hlasování a výtěžek ze všech zaslaných smsek byl věnován na charitativní projekt Dobrý skutek, jehož patronkou je Lucie Křížková. „Všem děkuji. Díky vám pošleme 3letého Marečka z Olomouce na rehabilitační pobyt, který nutně potřebuje. Trpí totiž vrozeným svalovým onemocněním a vzácným Dandy-Walkerovým syndromem,” uvedla Křížková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím