Kolega z branže viní ze smrti Ivety Bartošové stát. Spíš si ale jen přihřívá vlastní polívčičku.

 Celebrity 
30. dubna 2014 14:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jedním z mála lidí, kteří o Ivetě nikdy neřekli křivé slovo, je Jarek Šimek Foto: Facebook
Zatímco pozůstalí tragicky zesnulé Ivety Bartošové se dohadují, kdo za to může, vzpomínají na českou zpěvačku její kolegové ze šoubyznysu. „Upřímnou soustrast všem Ivetiným blízkým i vzdáleným... Ach jo,” povzdechla si Monika Absolonová, která spolu s ostatními ještě teď rozdýchává šok.

Manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal mezi smutkem nachází slova vzteku: „Na smrti Ivety má obrovský podíl tento stát, který vyjmul bulvární novináře z trestní odpovědnosti a posvětil tím jejich šíření lží. Je to strašně smutný a osobně jsem tuhle ztrátu nečekal. Když jsem Ivetu potkal před několika měsíci, byla plná energie a hlavně jí to moc slušelo. Budu mít na ni jen ty nejlepší vzpomínky. Byla má kamarádka a spolupracovali jsme spolu. Za dob Kroků jsme spolu trávili hodně času a v poslední době jsem se snažil jí pomoct v návratu. Těžko se mi o tom mluví,” zhodnotil sklesle Michal, který si ale při obviňování státu, potažmo médií, spíše jen přihřívá vlastní bujón, poněvadž u soudů s novináři je víc než doma. Dlužno také poznamenat, že kdyby Ivetini blízcí neustále nezahrnovali bulvár informacemi a skandály, nebylo by kolem ní zdaleka tak rušno.

A samozřejmě na Bartošovou nezapomněl ani Jarek Šimek, jenž jí jeden čas dělal dvorního skladatele a ještě před pár dny v televizi vyhaslou pěnici opěvoval. „Odešla mi dětská láska, která má velkou zásluhu, že jsem se stal hudebníkem. Jsem rád, že jsem s ní mohl spolupracovat. I když tato vlna jednou pomine, po Ivetě stejně zůstanou krásné písničky a v mém srdci si ji uchovám jako krásnou princeznu.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod