„Špinaví vrazi!” Zdeněk Macura má jasno. Rychtář, jeho syn i policie, ti všichni prý zabili Bartošovou!

 Celebrity 
30. dubna 2014 06:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Právě Iveta stála za zrodem Macurovy myšlenky poskytnout ženám v nouzi azyl... Foto: Facebook
Ještě v noci z pondělka na úterý dával ochránce týraných žen Zdeněk Macura na svůj profil na sociální síti fotografii plakátu z policejní stanice s nápisem: Nebuďme slepí k domácímu násilí. V té chvíli ještě netušil, že žena, kvůli níž se s tak obrovskou vervou pustil do role rytíře z Líbeznic, pár hodin na to skočí pod vlak a odebere si tímto život.

Věříme, že v budoucnu pomůže Macura mnoho ženám, ale Iveta Bartošová jeho pomoc odmítla a vyřešila to po svém... Kdo je opravdu na vině? Zdeněk má jasno! „Proč těm špinavým vrahům pomáháš? Stalo se, co jsem říkal. Od začátku tomu Rychtáři a jeho synu nešlo o nic jiného než Ivetu zavraždit a ta svatba to měla jen zakrýt. Fuj Špína Hnus. Ať tihle dva jsou obrazem té největší špíny,” rozhořčil se Zdeněk nad celou záležitostí. Dále svou dávku hněvu svaluje na některá média a taktéž na policejní stanici v Uhříněvsi, kam prý zesnulá Iveta několikrát volala o pomoc, ale marně...

Otázka zní: Dalo se tomu neštěstí zabránit nebo si Bartošová zkrátka nenechala pomoci??? Jisté je jen to, že po této události bude Zdeněk Macura proti násilí na ženách bojovat s ještě větším úsilím.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty