Manželství Václava Vydry a Jany Bouškové připomíná spíše soužití dvou sourozenců. Kdo ze vztahu bez lásky a vášně odejde jako první?

 Celebrity 
01. května 2014 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Václav Vydra v tuhle chvíli vyměnil manželku za koně. Kdo je na řadě dál? Foto: Facebook
V manželství existuje mnoho podob vzájemného soužití, ale nejhorší varianta, do které se vztah může překulit, je nudné partnerství bez vášně a vzájemného jiskření. A tak se to stalo právě v případě Václava Vydry a Jany Bouškové.

Již na pohled nesourodá dvojice je spolu spíše ze zvyku a z pohodlnosti. Jejich přátelství se datuje již od dob studií, kdy ještě Boušková jako štíhlé mladé děvče dokázala muže zaujmout. Tehdy měla ovšem o svém partnerovi jiné představy a Vydru, který v té době herečku uháněl, vyměnila za kolegu a nespoutaného bouřliváka Petra Svojtku. Po jeho tragické smrti si k sobě sice opět našli cestu, ale vzájemné jiskření se kdesi vytratilo.

A karta se pomalu ale jistě obrací. Herec věkem nabírá na mužské atraktivitě a Jana naopak stále více připomíná obtloustlou vesnickou tetku. Sice si před pár lety vydupala svatbu, ale to nic nezměnilo na faktu, že se Vydra po jejím boku nudí a věnuje se raději svým koníčkům.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008