Chvilka nepozornosti a teprve dvouletá dcera Petra Jandy se ošklivě zranila! Museli s ní na pohotovost.

 Celebrity 
07. dubna 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželka Alice by chtěla další miminko... Foto: Dajbych
Pro rodiče rozhodně není příjemné, když jejich dítě trpí. Proto se rocker Petr Janda i po měsíci bičuje, jelikož jeho dvouletá dcerka Rozárka se kvůli němu ošklivě zranila. „Zavíral jsem branku a ona tam strčila paleček. Spadnul jí nehet a museli jsme na pohotovost. Chuděrka plakala a nebyla k utišení. Snad mi to už odpustila,” kál se Janda vipstory.cz a dušoval se, že by byl raději, kdyby mu jeho prst uřízli, než takhle trpět. „Ale naštěstí to vypadá, že to bude mít úplně v pořádku.”

S manželkou Alicí, která je o čtyřicet let mladší, má Janda dvě děti. Kromě malé Rozárky ještě starší Anežku. Jelikož té rodině jako muzikant nikdy moc nedal, teď po sedmdesátce se rozhodl splatit všechny dluhy a tráví s milovanými co nejvíc času. „Už když se narodila ta první, tak jsem cítil obrovskou zodpovědnost. Taky nevím, jak dlouho tu ještě budu, tak aby si mě holky ještě užily a měly nějaké vzpomínky,” vysvětlil Petr, který v hlídání dětí našel nové zalíbení.

Zpěvák má na kontě celkem čtyři dcery a tím to zřejmě také skončí. Manželka prý naznačila, že by ještě jedno dítě chtěla. To však Janda zamítnul, protože si nedovede představit ty titulky...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty