Marcela Březinová se ani po třech letech nesmířila s osudem. Nad smrtí jejího manžela stále visí otazník.

 Celebrity 
07. dubna 2014 06:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Žádného chlapa nemá a zatím ho nechce... Foto: Večer pro dobrou věc
Budou tomu tři roky, ale krátkovlasá zpěvačka Marcela Březinová se dodnes z té tragédie úplně nevzpamatovala. Našla způsob, jak se znovu smát, bolestná rána je však až příliš hluboká.

Její manžel, režisér a skladatel Zdeněk Švarc, v červenci 2011 spáchal sebevraždu. Byl nalezen oběšený v lesíku na Praze 6. V té chvíli se Březinové rozpadl svět na malé kousíčky. Svou roli v tom sehrál i fakt, že na začátku její pěvecké kariéry se jí oběsila maminka. Nad Švarcovou sebevraždou dodnes visí jeden velký otazník. Nenechal žádný dopis na rozloučenou a nic tomu předem nenasvědčovalo. Muka byla o to větší, když se Marcela o jeho smrti dozvěděla nejdřív na internetu. Zdeňkovi bylo padesát sedm let a proslavil se např. jako režisér prvních dvou řad seriálu Rodinná pouta.

S manželem má Březinová dnes již dospělou dceru Vandu. Alespoň to malinko tiší obrovský šrám, jenž zpěvačce zůstal v srdci. Do této chvíle je však sama a žádného dalšího chlapa zatím nechce. Na nedávném charitativním Večeru pro dobrou věc, který opětovně pořádal její kamarád David Novotný, se svěřila, že doposud není smířená s osudem, který ji potkal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím