Představitelka Popelky ze slavné české pohádky léta tajila sourozence. Na stará kolena je ale její sestra - světoběžnice zpátky v Čechách.

 Celebrity 
07. dubna 2014 06:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Konec dobrý - všechno dobré Foto: Večer pro dobrou věc
Na akci Večer pro dobrou věc v divadle v Jaroměři se sešlo mnoho známých osobností. Byla mezi nimi i česká (ještě černobílá) televizní Popelka Eva Hrušková se svou sestrou Yngland. „Jsem ráda, že ji tady mám, tolik let jsme se neviděly, tak si ji musím užít,” dodala Hrušková, která je už skoro deset let provdaná za kolegu Jana Přeučila. Yngland, čili Jana, rozená Hrušková, v roce 1990 odešla do Norska a následně do Berlína, kde natočila několik singlů a vyučovala zpěv. Nyní opět žije v Praze a vystupuje v divadle pro děti, které provozuje její sestra Eva a Jan Přeučil.

Večer plný dobrých skutků pořádal David Novotný, který konal dobro kdykoliv měl příležitost. I v případě, když se zpěvačce Petře Pudové zasekl zip. David však hbitě přispěchal na pomoc a jal se hledat řešení: „To je poprvé, kdy dokonce zapínám podprsenku. S tím nemám žádnou zkušenost,” dodal Novotný, kterého Petra místo vděku ještě napomínala, ať spěchá, protože musí být brzy na pódiu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím