Zpověď Vlaďky Erbové: "Nemůžu ji ani cítit, zvedá se mi z ní žaludek!"

 Celebrity 
07. dubna 2014 11:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Těhotenství jí sebralo milovanou věc Foto: Alien
Stává se často, že co máte několik let ráda, to vám těhotenství znechutí. V pražském Fashion Clubu na uvedení nové vůně Alien od Thierry Mugler Vlaďka Erbová smutně zavzpomínala, že tak přišla o svůj oblíbený parfém. „Když jsem čekala první dítě, tak se mi ta vůně zprotivila natolik, že ve mě vždy vyvolávala nevolnosti. Jiné maminy mě na to tenkrát upozorňovaly, že se nesmím vonět, protože ta vůně mi potom odejde,” vysvětlovala modelka vipstory.cz. Kvůli oblíbenému parfému jí začaly nevolnosti v šestém měsíci znovu.

„Viktorce je dneska 8 let a kdykoliv tu voňavku na někom cítím, tak je mi pořád stejně špatně. Vytvořil se mi nějaký blok,” popsala Vlaďka. Od té doby nic konkrétního, co by si tolik zamilovala, nenašla. „Jeden parfém jsem měla asi dva roky, ale pak ho přestali vyrábět. Mám teď doma asi deset vůní a podle pocitu vždy po nějaké sáhnu.”

Přiznala, že vůni často dostává během vhodných příležitostí i od svého manžela Řepky. „Když Tomáš ještě hrával a odněkud přijel, vždy mi nějakou voňavku dovezl a většinou vybral velmi dobře. Nikdy se mi nestalo, abych se s ní nevoněla,” dodala Erbová. S manželem jsou spolu už pátý rok a jelikož má čutálista svoji paní zjevně přečtenou od hlavy až k patě, umí se jí trefit do vkusu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím