Sylvester Stallone prozradil, co ho málem stálo manželství: Někdy dávám práci přednost před rodinou, a to je tragická chyba, která se už nebude opakovat

 Celebrity 
15. listopadu 2022 11:33 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Místo rozvodu bude reality show Depositphotos
Už to skoro vypadalo na jeden z největších rozvodů letošního roku, nakonec se ale naštěstí nekonal. A nyní sám Sylvester Stallone prozradil, jaká chyba ho málem stála manželství i to, že už ji nikdy nehodlá opakovat.

"Někdy dávám práci přednost před svojí rodinou, a to je tragická chyba, která se už nebude opakovat," řekl Stallone pro magazín The Hollywood Reporter. A dobře ví, že tentokrát měl opravdu namále. Jeho manželka Jennifer Flavin požádala v srpnu po 25 letech manželství o rozvod. A pro všechny to byl doslova blesk z čistého nebe.

Nakonec to ale vypadalo, že rozchod si přejí obě strany, protože šestasedmdesátiletý akční hrdina si dokonce nechal překrýt svá tetování, která kdysi věnoval právě své manželce. Hodně se na konci léta mluvilo o tom, že jádrem sporu byl rodinný pes, to ale od samého začátku Stallone popíral.

Nakonec se tedy ukázalo, že už zkrátka Jennifer měla dost Stalloneho ambicí. I ve svém věku je totiž stále ve filmu velmi aktivní a je jasné, že bez své práce nemůže být. A Jennifer, která je o celých dvaadvacet let mladší, už toho zkrátka měla dost.

Stallone si to ale nakonec uvědomil a je rád, že má ženu zase zpátky. "Mám k Jennifer největší úctu." Vždycky ji budu milovat. Je to úžasná žena. Je to ta nejmilejší lidská bytost, jakou jsem kdy potkal," rozplýval se nad svojí manželkou představitel Rockyho. Ten také přiznal, že doba rozchodu pro něho byla velmi těžká a také u něho během této doby došlo ke změně chování. "Došlo k opětovnému probuzení toho, co bylo cennější než cokoliv jiného, což je moje láska k mé rodině. Má přednost před mou prací a to byla těžká lekce," přiznal v rozhovoru herec.

Přesto ale Stallone lituje, že tu a tam nevzal nějaké filmové nabídky, které se mu kdysi skutečně jen hrnuly. V rozhovoru pro The Hollywood Reporter mimo jiné také přiznal, že si nikdy neodpustil, když v osmdesátých letech odmítl 34 milionů dolarů za dalšího Ramba. „Dělali jsme Ramba III. Mysleli jsme si, že to bude největší hit, to bylo předtím, než šel do kin. A dostal jsem za to jmění. Pak řekli, že chtějí dělat Ramba IV a že mi dají 34 miliónů. A já to odmítnul,"  prozradil Stallone. "Opravdu. To není vtip. Jsem idiot.“ Sylvester Stallone nakonec ztvárnil postavu Johna Ramba v pěti filmech této úspěšné franšízy, ale například poslední film Rambo: Last Blood z roku 2019 se kritikům nijak nelíbil.

No a kdo ví, jak to doopravdy s tím rozvodem bylo, když je teď jasné, že Stallone a jeho rodina nyní natáčejí vlastní televizní reality show pro Paramount+ a údajně spolupracují se stejným týmem, který dělal slavnou reality show Keeping Up With the Kardashians. Dost možná se mohlo jednat o šikovnou propagaci televizního programu, protože nyní budou chtít všichni vidět, jak vypadá takové manželství poté, co to Sylvester a Jennifer dali zase dohromady.

Manželé, kteří spolu mají tři dospělé dcery Sophii, Sistine a Scarlet, se rozváděli jen měsíc. Za tu dobu se stihla v tichosti rozvést s Tomem Bradym i modelka Gisele Bündchen. Takže Stalloneho rozvod by se dal za 4 týdny také stihnout. Přesto byl tedy po měsíci rozvod odvolán a Sylvester s Jennifer od té doby vymetají snad všechny společenské akce.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod