Gisele Bündchen a Tom Brady jsou rozvedení. Bitva o majetek v hodnotě několika stovek milionů se nekonala

 Celebrity 
09. listopadu 2022 09:58 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Gisel Bündchen je už single Depositphotos
Gisele Bündchen a Tom Brady jsou už oba single, přestože slavná modelka podala žádost o rozvod teprve na konci října. Soud ale tento prominentní pár rozvedl doslova bleskově, protože obvyklé hádky o rozdělení majetku se naštěstí nekonaly.

Gisele Bündchen a Tom Brady totiž před svojí svatbou v roce 2009 uzavřeli neprolomitelnou předmanželskou smlouvu, díky níž byly jejich finance po celou dobu oddělené. A to se ukázalo jako velmi prozíravé řešení. Jediným jejich společným majetkem tak byly, respektive stále jsou, jejich opulentní sídla v hodnotě zhruba 26 milionů dolarů. A to už je nyní ten nejmenší problém.
Dohromady měli Gisele Bündchen a Tom Brady majetek v úctyhodné výši 733 milionů dolarů, z čehož 333 milionů patří Bradymu, který si podle nejnovějších informací nechá také sídlo v Miami v hodnotě 17 milionů dolarů.

Gisele Bündchen, která dlouhou dobu patřila k nejlépe placeným modelkám světa, má majetek v neuvěřitelné výši 400 milionů dolarů, což je opravdu překvapivé vzhledem k tomu, že se už řadu let věnuje především výchově svých dvou dětí. Gisele si podle dostupných informací pro změnu ponechá dovolenkové sídlo v Kostarice, kam ráda s dětmi jezdí.
Jak nedávno vyšlo najevo, Gisele se na rozvod zjevně už drahnou dobu připravovala a v tichosti si koupila dům na Miami Beach za 1,25 milionu dolarů a údajně koupila ještě jednu velkou nemovitost, rovněž v oblasti Miami.

Co bude s dalšími nemovitostmi, není zatím jasné. Bývalí manžele vlastnili ještě dům na Bahamách, dům v klubu Yellowstone, v Montaně, a byt v New Yorku, který také slavná modelka nedávno využila, když se začalo veřejně mluvit o konci jejího manželství s Bradym. Podle všeho ale modelka a legendární fotbalista rozdělení svých nemovitostí v tichosti vyřešili ještě předtím, než Gisele v pátek 28. října podala žádost o rozvod.

Díky předmanželské smlouvě tak při bleskovém rozvodu odpadlo veřejné praní špinavého prádla, jaké například i po mnoha letech můžeme sledovat u Angeliny Jolie a Brada Pitta. Bündchen a Brady se také dohodli na společné péči o své dvě děti, dvanáctiletého Benjamina a devítiletou Vivian.

Brady se sice snažil rozvodu zabránit poté, co Gisele doslova po finální hádce utekla z domova a Bradymu nechala i děti, ale už bylo příliš pozdě. Dnes se mluví o tom, že manželství mělo problémy už řadu let, především pak kvůli nekonečné Bradyho fotbalové kariéře.

Povídá se také, že se Gisele s koncem manželství vlastně hodně ulevilo a nyní, když už kolem rozvodu všechno zařídila, se jí žije skvěle. Fakt, že je single, pro ni údajně není ničím novým, protože v podstatě většinu svého manželského života strávila sama, jen se svými dětmi. Navíc se už nechala slyšet, že se zase hodlá vrátit ke své úctyhodné kariéře. I když je jí dvaačtyřicet, stále patří mezi nejkrásnější ženy světa a v módním průmyslu o spolupráci s ní bude stále velký zájem.

S Tomem Bradym začala Gisele chodit v roce 2006, jen rok poté, co dala kopačky Leonardu DiCapriovi, protože se jí nelíbilo, jaký je to nedospělý puberťák. O tři roky později si Bradyho vzala během malého obřadu v Kalifornii. Od té doby se s ním poctivě stěhovala po různých místech Spojených států, podle toho, za jaký tým zrovna Brady hrál. Miami tak byla poslední štace, kterou spolu jako manželé absolvovali.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod