Semir Gerkhan z Kobry 11 se vrátil na silnice: Navštívil Plzeň a promluvil o vztazích s policií

 Celebrity 
12. listopadu 2022 16:12 / Pavla Krejčí
  0
📷
2 fotografie v galerii
Semir Gerkhan se vydal do České republiky Wikimedia Commons/ 9EkieraM1
Legendární Semir Gerkhan zamířil do České republiky na Juniorfest a rozvášnil tím všechny fanoušky seriálu Kobra 11. S dcerou Amiou Paulettou po svém boku si užíval návštěvu, a dokonce poskytl několik exkluzivních rozhovorů. Co řekl o své nejslavnější roli?

Jeho tempo je vražedné, jeho revírem je Plzeň. Alespoň tedy na malou chvilku. Německý herec Erdoğan Atalay rozdával úsměvy na všechny strany a užíval si příjemnou atmosféru Juniorfestu.

Představitel policisty Semira Gerkhana strávil v České republice dohromady dva dny spolu se svou půvabnou dcerou Amirou Paulettou. Lidé byli z jeho návštěvy nadšeni a ani jim nevadilo, že na německého herce čekali nekonečnou frontu. Erdoğan Atalay jejich trpělivost ocenil a neváhal fanouškům rozdat podpisy či se s nimi vyfotit. A pokud si s ním chtěl kdokoliv promluvit, ale nebyl jazykově vybaven, mohl využít přítomnosti překladatelky.

Setkání si nemohl nechat ujít ani jeho český dabér Bohdan Tůma. „Mezi svými urostlými bodyguardy vypadal jak Dědeček Hříbeček z Mrazíka,“ řekl s úsměvem Blesku. Bylo to pro něj milé setkání, jelikož vidět na vlastní oči hvězdu, kterou dabujete, se nestává často. „Za svou dabingovou kariéru jsem se až doposud se žádným hercem, kterého dabuju, nesetkal. Musím říct, že mě Erdoğan mile překvapil, protože to je velice skromný a příjemný člověk, je s ním sranda a je prostě úžasnej společník,“ dodal pro Aha!.

„Dokonce jsme tam spolu koukali i na nějaký díl a já jsem mu říkal, vidíš, jak dobře jsem tě nadaboval, teď si to poslechni v originále, jakej máš hovězí hlas,“ pokračoval v žertu Tůma a dodal: „Překladatelka mu to samozřejmě přeložila a on se jen smál.“

Atalay byl po celou dobu pochopitelně v obležení a každý ho chtěl odchytit k rozhovoru. Redakce eXtra.cz se ho zeptala, jestli řídí stejně jako v seriálu, na což odpověděl, že je velmi defenzivní řidič.

Nabízela se i otázka, jaký vztah má s policií, když jednoho z nich už po 26 let ztvárňuje. „Já jsem s policií nikdy problém neměl, možná oni měli problém se mnou. Dříve se mi to občas stávalo, občas mě někdy vyblejskli, protože jsem jel moc rychle. Teď už se mi to ale nestává. Mám také i pár přátel mezi policisty, takže teď už s nimi problémy nemám,“ osvětlil situaci.

S rolí Semira Gerkhana je natolik sžitý, že ho tak lidé normálně oslovují. Mnohokrát se mu stane, že jde po ulici, a lidé ho tak nazývají. Po téměř třech dekádách s tím však jako herec počítá. „Často se to stává, ale já už tuto roli hraji spoustu let, takže si samozřejmě lidé všimli, že mám i jiné jméno. Ale já jsem na to zvyklý a samozřejmě je to pochopitelné, když se pravidelně objevuji v této roli,“ svěřil se eXtra.cz.

Pro mnoho lidí muselo být nepochybně velkým zážitkem vidět slavného Semira, který rozbíjí auta na potkání. Ačkoliv je na televizním obrazovkách patrné, že není příliš vysoký, mnozí byli překvapeni, že až takový drobek. Nutno podotknout, že přestože už dávno není mladíkem, vypadá stále vitálně. Nebýt šedivých vlasů, působil by stejným dojmem jako v době největší slávy Kobry 11.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Nova Action (@novaactiontv)

Autorský článek, další zdroj: Aha!, eXtra.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47