Eva Burešová šla s kůží na trh a ukázala fanouškům, jak reálně vypadá její tělo dva měsíce po porodu

 Celebrity 
17. října 2022 07:53 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Burešová ukázala tělo po porodu Nextfoto
Herečka a zpěvačka Eva Burešová se v srpnu stala dvojnásobnou maminkou. Společně s partnerem Přemkem Forejtem přivítali syna Tristana Williama, ze kterého se každým dnem těší víc a víc. Svým fanouškům nemaže med kolem pusy, proto ukázala, jak reálně vypadá její tělo dva měsíce po porodu. Chtěla maminkám především ukázat, že každá je krásná, přestože jejich tělo vypadá jinak.

Jestliže byste ve vodách českého šoubyznysu hledali upřímnou a milou celebritu, je to sympatická herečka a zpěvačka Eva Burešová. Není to dávno, co se stala podruhé maminkou. Už dva měsíce si s přítelem Přemkem Forejtem užívají novorozeného syna Tristana Williama. Eva si na čas dala pauzu od zpěvu i herectví, aby se mohla stát maminkou na plný úvazek. Společně s rodinou nyní přebývají v krásném hnízdečku, nedaleko Prahy, kde zakoupili domek se zahradou.

Porod si s sebou nese i své stinné stránky, ty se však krásná Eva nebojí ukázat. Patří sice mezi ty ženy, kterým byla nadělena štíhlá postava, nicméně i ona se jako spoustu jiných maminek potýká s následky těhotenství.

Chtěla ostatním ženám zvednout sebevědomí, proto na Instagram Stories ukázala své bříško, jak reálně vypadá dva měsíce po porodu. Bez příkras či výmluvných řečí vtipkovala, že stále vypadá jako v šestém měsíci těhotenství. Svým krokem překvapila nejednoho fanouška, proto za odvážný čin dostala spoustu krásných a oceňujících zpráv.

Takovou vlnu podpory nečekala, proto se rozhodla fotografii sdílet i jako samotný příspěvek, ve kterém se více rozepsala. Sršela pozitivní energií a především podpořila jiné maminky, které se po porodu ve svém těle nemusí cítit dobře.

Nešetřila povzbuzujícími slovy a všem fanynkám dodala naději. Porodit dítě je podle ní něco neskutečného, úžasného, a proto si ženská těla zaslouží obdiv. „Já nejsem typ holky, která vám sem bude dávat takové ty reálné fotky hned po porodu a kojení, vložek a bůh ví čeho všeho, jen abych vám ukázala, že jsem taky člověk. Já myslím, že to je všem jasné. Ale z různých důvodů, které jsme dnes řešily s mou milovanou @nikcuusek, sem přikládám foto mého bříška dva měsíce po porodu. Vypadá stále jako kdybych byla v šestém měsíci a mně to, co? Nevadí! Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak, když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme? Neblázni, mámo! Jsi nádherná. Úžasná. Bohyně. Nečekala jsem takovou reakci na mé dnešní stories. Tolik úžasných žen. Jste krásné! Jste silné! Vaše bříška, strie, jizvy, jsou sexy a úžasné.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

 

Eva byla během posledních měsíců pod neustálým dohledem veřejnosti. Sama přiznala, že to nebylo vůbec jednoduché období, přesto si tyto měsíce užila se vším všudy. „Tohle těhotenství je jiné než to první, tělo se nevrací zpátky tak rychle, ale já mu dávám čas. Dokázalo úžasné věci. Byla jsem 9 měsíců pod takovým tlakem a v takovém stresu, že mu budu vděčná do konce svého života a každou jizvu budu milovat a ctít! A vy ty své prosím taky.“

Ukázala také druhou fotografii, na které je vyfocena pár hodin po porodu. „Nejšťastnější chvíle v mém životě hned po tom prvním. Ano, směju se. Protože ten porod byl nádherný a já si ho užila. Ale to je můj příběh. Můj porod. Tvůj mohl být jiný, to neznamená, že je špatný nebo že si něco nezvládla. Drž se mámo, hrdinko!“ zakončila příspěvek.

Přejeme Evičce, aby si roli maminky užila se vším všudy.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve