Herec Mark Wahlberg chtěl rodině změnit život. Luxusní sídlo v Las Vegas za 90 milionů dolarů vyměnil za střídmější dům v Nevadě

 Celebrity 
19. října 2022 12:07 / Pavla Krejčí
  2
📷
1 fotografie v galerii
Mark Wahlberg našel nový domov poblíž Las Vegas Depositphotos
Herec Mark Wahlberg staví svou rodinu na první místo. Proto se rozhodl opustit luxusní sídlo v Las Vegas za 90 milionů dolarů, které vyměnil za méně honosnější dům v Nevadě. Myslí si, že na jiném místě bude s rodinou šťastnější a naskytnou se jim jiné příležitosti.

Někdo upřednostňuje kariéru, někdo zase rodinu. Herec Mark Wahlberg, který se v mládí živil i modelingem, patří k té druhé skupině. Byť je od jinošských let úspěšný a jeho hvězdná kariéra neustupuje, stále je pro něj na prvním místě rodina, se kterou se snaží trávit co nejvíce času. A jelikož usoudil, že rodina potřebuje změnu, rozhodl se k zásadnímu kroku. Přestěhoval ji z přepychového kalifornského sídla za 90 milionů dolarů do méně okázalejšího domu v Nevadě ve snaze dosáhnout „lepšího života“.

O svém rozhodnutí se Wahlberg blíže rozpovídal v pořadu „The Talk“, kde se otevřel o „největší výzvě“, které čelí. Chce vyvážit svou kariéru a roli otce. Se svou manželkou Rheou Durhamovou mají čtyři děti – Ellu (18), Michaela (16), Brendana (13) a Grace (12).

„Chci mít možnost pracovat z domova,“ řekl Wahlberg. „Před mnoha lety jsem se přestěhoval do Kalifornie, abych se věnoval herectví, a za celou dobu, co jsem tam byl, jsem natočil jen pár filmů. Takže, abych mohl dát svým dětem lepší život a plnit jejich sny, ať už to byla moje dcera jako jezdkyně, můj syn jako basketbalista, můj mladší syn jako golfista, dávalo to pro nás mnohem větší smysl.“

V dubnu jejich dům v Beverly Hills nabídl ke koupi za neuvěřitelných 87,5 milionu dolarů. Obrovské panství o rozloze 30 500 čtverečních stop přitom koupil v roce 2009 za pouhých 8,25 milionu dolarů. Sídlo nabízí 12 ložnic a 20 koupelen spolu s domácím kinem, vinným sklípkem, pětijamkovým golfovým hřištěm, tenisovým kurtem, skateparkem a samostatným penzionem. Vskutku královské bydlení, o kterém by si obyčejný smrtelník mohl nechat zdát.

Poté, co se herec rozhodl opustit svůj honosné sídlo, zakoupil méně okázalý, přesto stále krásný a luxusní dům v Nevadě. Nachází se kousek od Las Vegas a Wahlberga vyšel na 15,6 milionů dolarů. „Přišli jsme sem, abychom získala nový nadhled, nový začátek pro děti, a navíc je tu spousta příležitostí. Jsem opravdu nadšený a v očekávání z toho, co budoucnost přinese,“ řekl podle Page Six.

Aby dostál své touze více pracovat z domova, plánuje v novém domě vybudovat studio, a tím vytvořit jakýsi „Hollywood 2.0“. Nevěnuje se však pouze herecké branži. V roce 2019 spoluzaložil společnost se sportovním oblečením Municipal a doufá, že postaví novou továrna, v níž by se produkty vyráběly.

Jestli se Wahlbergův krok projeví jako správný, se teprve ukáže. Nicméně rozhodně si nemusí zoufat, že by si pohoršil. Pracovní nabídky se mu jen hrnou a prodej domu v LA vynesl takový výdělek, že by mohl žít v poklidu a bez starostí.

Autorský článek, další zdroj: pagesix.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít