Madonna se po plastikách začíná nápadně podobat Marilynu Mansonovi. Její obličej je doslova zdeformovaný

 Celebrity 
15. října 2022 08:55 / Mirka Malá
  11
📷
3 fotografie v galerii
Madonna znovu vyděsila fanoušky svým obličejem Depositphotos
Zpěvačka Madonna v poslední době doslova děsí svoje vlastní věrné fanoušky. Její posedlost věčným mládím zašla zkrátka příliš daleko. A co hůř, Madonna už zřejmě ani nedokáže vnímat realitu a svým obličejem, zdeformovaným mnoha plastikami, se stále chlubí na sociálních sítích.

Madonna je pod stále silnější palbou kritiky od vlastních fanoušků na sociálních sítích. Někteří jsou z toho, co se sebou zpěvačka dělá, doslova znechucení, jiní smutní. A když Madonna zveřejnila svůj poslední post na Instagramu, byly reakce ještě horší, než kdy předtím.

Na krátkém videu, na kterém je Madonna opět bez make-upu, je zpěvačka opravdu k nepoznání. Stačí jen vteřina a okamžitě každého napadne, že se její plastickými operacemi zdeformovaný obličej začíná nápadně podobat Marilynu Mansonovi.

Čtyřiašedesátiletá hvězda, o jejíž mentální zdraví mají někteří její fanoušci strach, ještě všemu nasadila korunu před několika dny, když sdílela příspěvek, ve kterém tvrdila, že je homosexuální. Stárnutí je zřejmě pro královnu popu velmi problematickým obdobím.

Názor, že se její tvář začíná podobat Marilynu Mansonovi, sdílela u jejího krátkého videa hned řada fanoušků. Jiní zase vyjadřovali zklamání a obavy, nebo dokonce znechucení nad tím, co se sebou jejich idol v posledních letech dělá.

Jeden fanoušek například napsal: „To není to Madonna. Co se jí stalo? Už nevypadá jako dřív.“ A další fanda přispěl do diskuse příspěvkem k zamyšlení, když napsal: „Už ani nevypadá jako Madonna. Smutné. Myslel jsem, že bude stárnout s grácií a ukáže ženám, že se nepotřebují měnit.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

 

Další názor se nesl v podobném duchu: „Omlouvám se... Ale vypadá to děsivě. Byla jsi krásná taková, jaká jsi byla. Je smutné, že tolik žen se stalo obětí touhy vypadat navždy na 20 a přehánět to s výplněmi a operacemi.“

Svůj názor na to, jak teď kultovní popová hvězda vypadá, vyjádřila i jedna fanynka: „Už nevypadáš jako Madonna. Ve skutečnosti jsi zvenku všechno změnila, takže teď si můžeš změnit i jméno. Byla jsem tvým fanouškem od dětství a respektovala jsem vše, co jsi ve své kariéře dělala, ale se vší úctou mě tvá vnější podoba děsí, už tě nepoznávám a nechápu, co jsi teď nebo kdo jsi teď.“ A další Madonnin fanda byl stručný a také docela vtipný, když napsal: „Halloween přišel letos brzy.“

Bohužel to ale není vůbec poprvé, co si Madonna musela u svých postů na sociálních sítích přečíst takové komentáře svých fanoušků. A nijak na ně nereaguje a zřejmě o nich ani nedokáže přemýšlet. Zdá se totiž, že na tomto jejím posledním příspěvku má její obličej zase o něco typičtější tvar srdce, takže Madonna dost pravděpodobně s plastikami pokračuje dál.

Nicméně zpěvačka má samozřejmě i fanoušky, kterým se to, co jejich idol se sebou dělá, líbí. A ani jim nevadí, že je to v posledních letech to jediné, co vlastně dělá. Madonna vydala neúspěšnou desku Madame X v roce 2019 a od té doby od ní nikdo novou hudbu neslyšel. V posledních zhruba dvou letech pracuje na celovečerním filmu o svém životě a kariéře, který chce také sama režírovat, ale zatím to nevypadá, že by se jí v dohledné době podařilo posunout produkci filmu dál než na papír. Faktem je, že přišla o scénáristku a těžkosti má údajně i s výběrem herečky. O Madonně je známo, že má vždycky pravdu, a to je dost možná také důvodem, proč je obtížné s ní spolupracovat a proč o takovou spolupráci někdy někteří nemají zájem.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve