Mila Kunis se svěřila, že jí Ashton Kutcher poprvé vyznal lásku v opilosti

 Celebrity 
09. října 2022 08:45 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kutcher s pomocí tequily vyznal své vyvolené lásku Depositphotos
Existuje nespočet způsobů, jak vyznat lásku. Mila Kunis přiznala, jak to provedl její manžel Ashton Kutcher. A o romantice se zrovna mluvit nedá. Zdá se, že si herec dal trochu moc tequily a prostě to z něj vypadlo.

Když se jedná o hollywoodské hvězdy, jeden by si řekl, že jejich vztahy musí být až pohádkové. Vždyť žijí v úplně jiném vesmíru a jejich životy by se daly považovat za dokonalé. Zdání však klame. Mnohdy zažívají naprosto normální situace, které do filmových scén mají hodně daleko.

O tom se rozpovídala i herečka Mila Kunis, která se svěřila, jakým způsobem jí poprvé vyznal lásku její současný manžel Ashton Kutcher. Jestli někdo očekává romantická gesta a létaní jiskřiček, asi bude hodně zklamaný. Ashton totiž nebyl úplně ve stavu, kdy by toho byl schopen.

V rozhovoru pro Entertainment Tonight, kam přišla promluvit o svém novém filmu Nejšťastnější dívka na světě, se Mila svěřila, že byl Ashton pod vlivem tequily. O této situaci už dříve promluvil sám Kutcher a Mila nyní jeho verzi odsouhlasila. „Skutečně se to stalo," prozradila. „Ach, vzpomínám si na tu noc. Vůbec jsem nepila. Byla jsem střízlivá a říkala jsem si: 'Panebože, stalo se to.' "

Když Kutcher popisoval svou verzi této scény, řekl: „Objevil jsem se opilý u ní doma, asi ve 2 hodiny ráno, a začal jsem křičet: Ty a tequila mě přivádíte k šílenství!" Mila byla podle jeho slov k vyznání poměrně skeptická. „A řekl jsem jí, že ji miluji, a ona se na mě pochybovačně podívala. Neříkej to, pokud to nemyslíš vážně. Budeš mě milovat ráno, až se probudíš z té kocoviny?" dodal Kutcher. Druhý den, už střízlivý, jí vyznání zopakoval. Byť se nejedná vyloženě o romantické gesto, jeho vyznání mělo své kouzlo. A pár má rozhodně na co vzpomínat.

Přestože nyní tvoří zamilovaný manželský pár, o nějakou lásku na první pohled nebo něco podobně epického se vůbec nejednalo. Potkali se již v mládí, když oba hráli v úspěšném sitcomu Zlatá sedmdesátá. Až poté se stali veřejně známými a rozjeli svou kariéru. Přestože se znají od roku 1998, začali spolu chodit až v roce 2012. O dva roky později se narodila jejich dcera a ke svatbě došlo po jejích prvních narozeninách. V listopadu 2016 se pak narodilo jejich druhé dítě, tentokrát chlapec.

Tímto přiznáním si tak chtěli trochu připomenout, že ačkoliv si lásku vyznali naprosto obyčejným způsobem, nemá to ani v nejmenší souvislost s tím, jak žijí. Během pandemie vyzkoušeli, jak si jejich manželství stojí, jelikož zažili opravdu nepříjemnou zkušenost. Kucher přiznal, že tehdy trpěl vzácnou poruchou a je štěstí, že vůbec přežil. Před pár měsíci popsal příznaky, kterými trpěl kvůli této autoimunitní poruše.

[:id_8915]

Nemoc, která ho postihla, se na jeho zdravotním stavu vážně podepsala. „Před dvěma lety jsem měl takovou zvláštní, super vzácnou formu vaskulitidy, která mi narušila zrak, sluch a v podstatě vyřadila celou rovnováhu mého těla. Trvalo rok, než se všechno vrátilo do normálu.“

„Opravdu si toho nevážíš, dokud to nezmizí. Dokud o to nepřijdeš. V tu chvíli jsem nevěděl, jestli ještě někdy budu vidět, slyšet, jestli ještě někdy budu moci chodit.“

Vaskulitida je porucha, při které jsou napadeny zdravé krevní cévy, což způsobuje jejich otoky a zúžení. I když příčina není vždy známa, má se za to, že ji může vyvolat infekce nebo nějaký lék.

Autorský článek, další zdroj: insider.com

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve