Hezounek Ryan Gosling se stal hvězdou kampaně módního domu Gucci

 Celebrity 
05. října 2022 11:14 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Americký herec Ryan Gosling se velice netradičně objevil v reklamní kampani módního domu Gucci Depositphotos
Americký herec, známý v poslední době hlavně díky Oscarem oceněnému muzikálu La La Land či z akčňáku Drive, se nově představil v kampani módního domu Gucci. Kampaň vznikla k propagaci kolekce zavazadel od italské značky, v jejímž čele stojí návrhář Alessandro Michele.

Věhlasná módní značka Gucci s dlouholetou historií v poslední době slaví samé úspěchy a může za to právě zmíněný Alessandro Michele, který značku doslova vzkřísil z řad mrtvých. Činí tak velice rafinovaným způsobem, kdy pro promo svých produktů sází na slavná jména showbyznysu a zároveň se i obklopuje celebritami s velkým vlivem na současnou generaci kupců luxusního zboží. 

Fanklub celebrit

Alesando mezi své přátele řadí amerického zpěváka Harryho Stylese, zpěvačku Lanu Del Rey a Florence Welch či herečku Dakotu Johnson. Všichni zmínění volí garderóbu z produkce Gucci na renomované události a též se pravidelně objevují v reklamních kampaních značky. Nově klub vyvolených rozšířil i lamač dívčích srdcí herec Ryan Gosling.

O Raynenovi je tento rok překvapivě dost vědět. Počátkem roku se představil v akčňáku The Gray Man z produkce streamovací služby Netflix, který se převážně natáčel v Praze a do médií též protékají fotky z připravovaného filmu o životě slavné panenky Barbie, kde Rayn ztvární protějšek panenky, Kena. Pro snímek se herec musel nechat odbarvit na platinově blond a často je k vidění až v komických outfitech inspirovaných osmdesátkami.

Herec si velice pečlivě střeží své soukromí a už přes deset let je ve vztahu s půvabnou herečkou Eve Mendes, s níž v tajnosti přivítal už druhého potomka. Jeho postoj vůči bulvárním fotografům a novinářům je velmi negativní a je tak trošku překvapením, že se rozhodl stát tváří tak aktuálně zprofanovaného módního domu jakým Gucci v posledních letech bezesporu je.

Nejnovější chlapík

V posledních pár dnech Gucci na svém Instagramu postupně přidává další a další propagační snímky, kde je hlavní pozornost upřená na luxusní zavazadla Valigeria z nabídky domu Gucci a mimo jiné právě na Ryana Goslinga.

O nafocení kampaně se postaral fotograf Glen Luchford a na snímcích Rayna zachycuje v průběhu cestování s různými zavazadly z nové kolekce. Jednou tak elegána Rayna můžeme vidět jak opřený ve změti zavazadel odpočívá při četbě magazínu nebo jako portýra tlačícího vozík naložený zavazadly v mořských vlnách. 

Kampaň, která postupně obletí celý svět, doprovází i krátký film, jenž je dostupný na YouTube. V ní vidíme herce v kávovém proužkovaném obleku jak nakládá Gucci zavazadla do nákladového prostoru auta Chevy a vyráží na cestu v jejímž průběhu nabírá další a další zavazadla. Celá kampaň je inspirována estetikou let sedmdesátých a Gucci tak odkazuje na léta své předchozí slávy. 

Spojení domu Gucci a herce Goslinga dává celkem smysl, přihlédneme-li k faktu, že herec je známý pro své propracované volby oblečení na všemožných filmových premiérách a s nimi spojených událostech i tím, že často volí kostýmy i pro postavy, jenž ve filmech ztvárňuje.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @gucci

 

Sám návrhář Michele volbu Goslinga okomentoval slovy: "Pro Gucci cestování nebylo nikdy čistě fyzické. Gucci je značka, která na cestách doprovázela hollywoodské umělce, spisovatele, herce a režiséry. A Gosling je proto ta správná volba." 

Máte-li herce v oblibě a už teď se nemůžete dočkat premiéry snímku o panence Barbie a jejím Kenovi, který by měl mít premiéru v průběhu roku 2023, pokochejte se aspoň fotografiemi z uvedené kampaně.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, gq.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve