Jana Paulová mění po dvaceti letech partnera. Samozřejmě za mladší model.

 Celebrity 
22. září 2014 14:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Natěračem to všechno začalo... Foto: Archiv Divadla Kalich
Herečka Jana Paulová už je posledních dvacet let stále stejná a dvacet let jí na jevišti dělá společnost ten samý herecký partner, kterým není nikdo jiný než Pavel Zedníček. Teď se ho však rozhodla vyměnit za mladší model.

„Poprvé jsme spolu stanuli na jevišti v Divadle ABC, kde měla premiéru inscenace Natěrač. Pak jsme s ním chvilku jezdili, posléze ho koupilo Divadlo Kalich a teď jsme tady už celých patnáct let. Z té původní party už jsme zůstali jen my dva, prozradila vipstory.cz Paulová.

Tehdy se na jevišti zrodilo jedno z nejpevnějších hereckých pout. Podle Jany Paulové za tím stojí jejich stejný smysl pro humor, méně dominantní osobnosti a také fakt, že se zkrátka mají rádi.

Ve hře, která bude mít premiéru v lednu příštího roku, však Zedníčka nahradí herec Petr Halíček. „Podle mě je to velmi nadějný herec. Je jedním z těch, kteří se proslavili až po čtyřicítce, zkrátka teprve teď dorostl do svého typu. Jako třeba Miroslav Donutil. Všichni o něm nadšeně mluví a mě občas napadlo, že bychom spolu mohli něco spáchat. Je moc milý, není sebestředný a fakt jsem na to zvědavá,” dodala Paulová natěšeně.

Komedie Ani spolu, ani bez se dočká své premiéry v lednu příštího roku. Paulová a Halíček zde hrají sousedy, kteří se nemůžou vystát. Mezi snůškou dohadů se však zrodí vzájemný cit, který si zprvu ani jeden nechce přiznat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod