Z Varů do bláta! Andrea Verešová se jen pár dnů po festivalu brodí bahnem. Zapomněla se ale převléknout...

 Celebrity 
19. července 2014 13:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
A jde se na to! Foto: Josef Edvard Gregor pro Dajbych
To je skok! Ještě před pár dny se Andrea Verešová procházela po červeném koberci, pila výborné šampaňské, jedla ty nejvybranější lahůdky a především se před námi procházela v nádherných róbách. Jenže sotva pár dnů potom už se slovenská modelka brodila po kolena bahnem. Tedy spíš po kola auta.

I když je to na pohled křehká žena co váží padesát kilo i s postelí, rozhodně má smysl pro adrenalin. V bílých koktejlových šatech a na deseticentimetrových jehlách se vypravila do drsného terénu na polygon, kde ji nečekal upravený chodníček, ale jízda divokou vodou, brodem a bahnité kopcovité prostředí lesa. „Oni mi to neřekli, jak to tu bude vypadat, ale zvládla jsem to. Chtěla jsem řídit a lákají mě výzvy, čímž tato jízda opravdu byla. Po pravdě ale přiznávám, že zprvu jsem si moc nevěřila, když jsem stála na kopci před rozvodněnou vodou a neměla páru ani o tom, jak je hluboká,” svěřila se Andrea.

Nakonec však zdolala všechny překážky ve zdraví a dokonce se jí podařilo odjet domů v neposkvrněných běloskvoucích šatech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008