Blake Lively je zase těhotná. Herečka oznámila, že s manželem Ryanem Reynoldsem přivítají na svět své čtvrté dítě

 Celebrity 
17. září 2022 13:35 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Blake Lively a Ryan Reynolds očekávají čtvrté dítě Depositphotos
Babyboom mezi celebritami pokračuje. Herečka Blake Lively oznámila, že s manželem Ryanem Reynoldsem přivítají na svět své čtvrté dítě. Pár je již rodiči tří dcer.

Šťastní manželé Blake Lively a Ryan Reynolds opět rozšiřují počty své rodiny! Jsou již rodiči tří dcer: prvorozená s mužským jménem James (7), dále Inez (5) a Betty (2). 

Lively své těhotenství odhalila, když se ve čtvrtek objevila na 10. výročním ženském summitu Forbes Power. Pózovala ve flitrovaných minišatech s dlouhými rukávy a s patrně vystouplým bříškem. Těhotenství se zakrývat nesnažila, dokonce často pokládala ruce na pupík. Novinku zatím prostřednictvím sociálních sítích neoznámili.

Hvězda filmu Věčně mladá společně s manželem považuje rodinu za to nejdůležitější v životě. Reynolds v prosinci promluvil o důležitosti trávit čas se svými dětmi a poznamenal, že to byl hlavní důvod, proč si dal v říjnu 2021 pauzu od herectví. „Nechci promeškat čas, který mohu trávit se svými dětmi,“ řekl.

Reynolds také později řekl, že chce jednoduše „žít život jako normální člověk" a prohlásil: „Chci, aby moje děti měly normální život. Během let jsme se s Blake střídali. Když točila moje žena, byl jsem doma s dětmi a naopak. Nikdy jsme nepracovali ve stejnou dobu. Ale v podstatě pořád jsme byli od sebe.“

Dále přiznal, že jeho život se stal náročnější s tím, jak jejich děti rostou. Myslí si, že právě teď potřebují, aby měli oba rodiče. „Moc mě baví být tátou, který je tu neustále pro ně. Miluju, když je mohu ráno odvézt do školy a odpoledne vyzvednout,“ pokračoval. 

Reynoldse vůbec neděsí, že je otcem tří dcer. Magazínu Access přiznal, že miluje být tátou holčiček a neměnil by, i když zpočátku „nevěděl nic o holkách“. Prý nevidí až tak velký rozdíl mezi dívkami a chlapci. „Vždycky jsem se bál toho, co by moji potencionální synové prováděli, ale teď, když mám dcery, jsem se měl obávat obou pohlaví. Jsou stejně drsná."

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Blake Lively Source (@blakelivelymysmile)

Reynolds a Lively tvoří pár od roku 2010. Hráli spolu ve filmu Green Lantern a ihned mezi nimi přeskočila jiskra. Vzali se v roce 2012 v Jižní Karolíně. V průběhu let mluvili o tom, že by měli rádi opravdu velkou rodinu.

„Kdybych mohla porodit celý vrh dětí, udělala bych to,“ řekla Lively pro hvězda Marii Claire v září 2014. Oba dva totiž pocházejí z velkých rodin.

„Rádi bychom měli velkou rodinu,“ řekl Reynolds během Zlatého glóbu v roce 2013. „Spousta lidí říká, že je to šílenství. Ale nebojte, to poznáme sami, až si tím projdeme. A vsaďte se, že tím ohněm projdeme s veselím.“

Autorský článek, další zdroje: people.comusmagazine.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod