Byla to jen online láska. Britney Spears kdysi randila přes internet s princem Williamem

 Celebrity 
15. září 2022 12:45 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Britney možná Williamovi rozmluvila královská rodina Depositphotos
Je to samozřejmě už dávno, nicméně se to skutečně stalo. Britney Spears kdysi pálila za princem Williamem, ale nakonec to skončilo jen internetovou romancí. A určitě je to jen dobře. Těžko si dnes představit Britney jako budoucí britskou královnu.

A jak to tedy vlastně tehdy bylo? Britney se zkrátka princ William líbil, a tak si s ním začala psát e-maily. To bylo v době, kdy byly ještě náctiletá, tedy pár let předtím, než se psychicky zhroutila, a musela nastoupit do léčebny.

Nicméně tehdy to už vypadalo, že se internetová romance promění v realitu. Když totiž byla Britney Spears na turné v Anglii, pozvala prince Williama na večeři. Nyní se totiž objevilo zapomenuté video z televizního rozhovoru, který Britney Spears poskytla v roce 2002, a tak se o tom mluvilo.

V roce 2002 bylo Britney dvacet a v rozhovoru řekla: "Chvíli jsme si vyměňovali e-maily a měl se za mnou někde přijít podívat, ale nevyšlo to." "Dal ti košem princ William?" zeptal se moderátor a Britney odpověděla: "Jo."

Tehdy se jednomu britskému deníku podařilo vypátrat, že princ William si místo večeře se slavnou popovou hvězdou raději vyrazil na lov lišek.

Pravdou je, že Buckinghamský palác, a vlastně tedy celá královská rodina, vždy popírali, že by mezi Britney Spears a princem Williamem vznikalo nějaké byť jen platonické pouto. A na druhou stranu samotné Britney by ani něco takového nemusel nikdo věřit. Nicméně pak přišel královský romanopisec Christopher Andersen se svou knihou Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan. A v ní vše, co Britney v roce 2002 popsala v televizním rozhovoru, potvrdil.

Andersen v knize tvrdí, že Britney a princ William skutečně málem tvořili mladý pár. Podle Andersena si kromě konverzací po internetu povídali také po telefonu, ale na setkání těch dvou nakonec skutečně nikdy nedošlo.

Chvíli po této historce se princ William na univerzitě St. Andrews seznámil se svou nynější manželkou, a tedy i budoucí královnou Kate Middleton. Ona tam tehdy vystupovala na školní módní přehlídce a mladému princovi hned padla do oka. V roce 2007 se ale rozešli, nicméně brzy se zase dali dohromady. Nakonec se Kate v roce 2008 poprvé potkala se zesnulou královnou Alžbětou II. V roce 2010 se konečně zasnoubili a svatba se nakonec konala ve Westminsterském opatství o rok později.

Britney rovněž záhy po nikdy neuskutečněném osobním setkání s princem Williamem začala randit. Tehdy se zamilovala do Justina Timberlakea, ale jejich vztah byl divoký a po třech letech skončil hořkým rozchodem. Začali spolu chodit v roce 1999, když Britney bylo jedenadvacet a v roce 2002 bylo po všem.

A pak to s Britney začalo jít z kopce. V lednu 2004 si Britney v Las Vegas vzala svého kamaráda z dětství Jasona Alexandera, ale manželství nakonec bylo po 55 hodinách anulováno. A v červenci téhož roku se zasnoubila s tanečníkem Kevinem Federlinem, kterého v té době znala jen tři měsíce. A v září si ho hned vzala. Rychle s ním měla dva syny, které následně Federline prakticky z velké části vychovával poté, co se Britney zhroutila, musela se léčit a nakonec na dlouhé roky skončila pod soudně stanoveným opatrovnictvím svého otce. S Federlinem se samozřejmě nakonec rozvedla a dodnes mu platí výživné na něho i na oba syny.

Poslední vývoj rodinných událostí u Britney Spears je smutný. Oba synové od ní totiž utekli a nechtějí se s ní vůbec vídat. Přestože se Britney zbavila opatrovnictví, její psychické problémy zřejmě do nějaké míry přetrvávají. Takže princ William kdysi udělal dobře, když si místo večeře s mladou zpěvačkou raději skočil na lov lišek...

Autorský článek, další zdroj: News.com

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít