Rihanna si rodinného života asi moc neužije. Zpěvák ASAP Rocky, se kterým má syna, byl obžalován za napadení a ublížení na zdraví

 Celebrity 
12. srpna 2022 14:55 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Rihanna je prý láskou jeho života Depositphotos
Rihanna porodila svoje první dítě v květnu. Otcem je zpěvák ASAP Rocky, který zřejmě brzy svojí slavné partnerce přidělá nějaké ty vrásky na čele. Po krátkém zatčení je totiž nyní jasné, že bude souzen za napadení a ublížení na zdraví.

Mělo se to před několika měsíci asi takto. ASAP Rocky se sešel se svým dobrým kamarádem Terellem Ephronem, aby s ním prodiskutoval nějaké nevyřešené záležitosti. Setkal se s ním na zapadlém místě, v centru Hollywoodu. Výsledkem zřejmě vzrušené "debaty" byly dva výstřely ze zbraně, kterou měl ASAP namířit proti Ephronovi. Jedna kulka zasáhla Ephrona do ruky, kde mu způsobila menší zranění, se kterým musel vyhledat lékařskou pomoc.

Jakmile padly výstřely, ASAP z místa se svými dvěma kumpány odešel. Zbraň ale zřejmě dobře schoval nebo zahodil, protože policie ji narozdíl od řady dalších zbraní v jeho domě při domovní prohlídce nenašla. A to bude zřejmě problém i přes fakt, že policie má k dispozici záběry z celého incidentu.

ASAP byl kvůli střelbě krátce zatčen těsně předtím, než Rihanna měla porodit jejich první dítě. Zrovna se vraceli z jejího rodného Barbadosu a policie si na Rockyho počkala na letišti. A z vězení se ASAP dostal jen na velmi tučnou kauci. Stálo ho to rovných půl milionu dolarů. Dost možná si tím ale jen koupil trochu času na svobodě.

Policie má zřejmě dostatek důkazů a Rockyho žene k soudu. Pokud bude odsouzen, může strávit rovný rok ve vězení. To je ta lepší varianta. Pokud by ho ale soud odsoudil za napadení se smrtící zbraní, což není vyloučeno, mohl by sedět až čtyři roky.

ASAP je na vězení už tak trochu zvyklý, protože to asi není zrovna hodný kluk. V roce 2019 se zapletl do rvačky ve Švédsku, byl obviněn z napadení, dostal pokutu, podmínku a měsíc si poseděl za mřížemi. Tentokrát je to ale mnohem horší a navíc tehdy neměl rodinu. Tu samozřejmě neměl ani v době, kdy mu bylo šestnáct a byl obviněn z pokusu o vraždu.

ASAP má očividně střelné zbraně rád už od puberty. Tehdy, když byl ještě teenager, se živil prodejem drog a tehdy tvrdil, že ho jistý muž šikanoval. Chtěl si to s ním tedy vyřídit v jeho domě, kde ho napadl s pistolí v ruce a skutečně také ze zbraně vystřelil. I tehdy byl zatčen a nějakou dobu si pobyl ve věznici, ale měl štěstí a díky svému věku bylo jeho obvinění z pokusu o vraždu překlasifikováno.

Rihanna se k problémům svého přítele a otce svého dítěte nijak veřejně nevyjadřuje. Žijí spolu a s novorozeným synem v Los Angeles. Jejich vztah je krátký, ale o to intenzivnější.

Rihanna se s Rockym dala dohromady pravděpodobně někdy na přelomu roku 2019/2020. Znají se sice o dost déle, ale v té době měla zpěvačka jiného přítele, se kterým se oficiálně rozešla až v lednu 2020. Od té doby začaly kolovat informace o jejím vztahu s Rockym. A pak už vlastně nebylo nic, co by je rozdělilo. Jezdili spolu na Barbados, na romantické výlety, chodili na večeře. V prosinci roku 2020 tak nějak neoficiálně oficiálně svůj vztah potvrdili. Vánoce toho roku už spolu trávili samozřejmě na Barbadosu.

V lednu 2021 už pár oznámil těhotenství slavné zpěvačky, která patří díky svému podnikání v módním a kosmetickém průmyslu k nejbohatším hudebnicím. Rihanna porodila syna ve chvíli, kdy už měl ASAP velké problémy kvůli incidentu se zbraní. Je tedy možné, že velká láska a rodinná idylka brzy skončí, pokud soud Rockyho skutečně pošle do vězení.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47