Válka Beckhamových. Victoria se nesnáší se svou novou snachou

 Celebrity 
06. srpna 2022 10:42 / Mirka Malá
  10
📷
1 fotografie v galerii
Mezi tchýní a snachou jsou vztahy na bodu mrazu Depositphotos
Byla to opravdu luxusní svatba boháčů v tom pravém slova smyslu, když si nejstarší syn Beckhamových bral milionářskou dcerku Nicolu Peltz. Beckhamovi samozřejmě na svatbě svého syna Brooklyna jako správní rodiče nechyběli, jenomže teď vyplavalo na povrch nějaké to rodinné špinavé prádlo.

Podle dobře informovaných zdrojů z okolí Davida a Victorie Beckhamových totiž slavná módní návrhářka a bývala Spice Girl svoji snachu doslova nesnáší. A co víc, nesnášela ji už před svatbou a teď je to podle všeho ještě horší. A logicky je to vzájemné.

Sedmadvacetiletá Nicola si třiadvacetiletého Brooklyna Beckhama brala v dubnu, svatba ale podle dobře informovaných zdrojů byla velmi náročná. Ty dvě se nemohou vystát a přípravy na svatbu byly doslova peklo.

Nicole, která je dcerou newyorského miliardáře Nelsona Peltze, který je kromě jiného i spoluvlastníkem slavné Madison Square Garden, prý nechtěla, aby se do plánování svatby Victoria Beckham jakkoliv pletla, i kdyby nakrásně mohla podat pomocnou ruku. Ale tento postoj už zřejmě byl jen výsledkem dřívějších vzájemných antipatií, které mezi Victorií a její budoucí snachou probíhaly.

Podle všeho je teď Brooklyn, který ještě přilil olej do ohně, když si jako manžel vzal příjmení své manželky, mezi dvěma mlýnskými kameny. A to je o to smutnější, že Beckhamovi byli vždy považováni za rodinu se silnými rodinnými vazbami a dobrými vztahy.

Od svatby je to tedy opravdová katastrofa a nesnášenlivost mezi tchýní s snachou je opravdu natolik obrovská, že už je rozčílí prakticky cokoliv. Například po svatbě se Nicola Peltz objevila na obálce časopisu Tatler s titulkem "Nová paní Beckham". A to prý Victorii úplně rozzuřilo do běla, protože očividně ve své rodině Nicolu nechce.

Zdroj, který tohle špinavé rodinné prádlo dodal do amerických médií, se domnívá, že za vším od prvopočátku stojí žárlivost Nicoly Peltz na svoji tchýni. Žárlí prý na její úspěchy a slávu, protože sama se pokouší o hereckou kariéru a asi by ráda byla velkou celebritou, což se jí zatím nijak nedaří. Vždyť kdo by taky znal Nicolu Peltz, kdyby si nevzala Brooklyna Beckhama.

Victoria jako správná matka zase možná vycítila, že by Nicola mohla jejího syna a potažmo tak i rodinu Beckhamových zneužívat právě k vlastnímu prospěchu, a získat jako herečka lepší role a stát se slavnou. Každopádně jedno je jasné. Vztahy jsou na bodě mrazu, a jak je vidět, děje se to i v takových rodinách slavných a bohatých lidí.

Není žádným tajemstvím, že Nicola na své svatbě, která stála několik desítek milionů dolarů, neoblékla ani šaty od Victorie Beckham, i když by se to naprosto logicky nabízelo. Místo toho raději zvolila módní dům Valentino, což muselo Victorii samozřejmě mrzet.

Zajímavý na celé věci je také fakt, že novomanželé tvoří poměrně nevyrovnaný pár. Zatímco Nicola Peltz dokázala tedy svým herectvím vydělat nějaké drobné, majetek její rodiny je skutečně obrovský a několikanásobně přesahuje majetek Beckhamových. Třiadvacetiletý Brooklyn je ale asi tak trochu budižkničemu, protože se už pokoušel o mnoho profesí, v žádné ale nedokázal vyniknout. Neuživil se ani jako fotograf ani jako šéfkuchař a nyní dostane tu a tam nějakou tu modelingovou zakázku.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @brooklynpeltzbeckham

 

Rodina Peltzových na to asi myslela, a tak novomanželé před svatbou uzavřeli předmanželskou smlouvu. Jejich luxusní život ale stejně musí očividně financovat buď jedna nebo druhá rodina, takže je otázka, jaký majetek by vlastně taková předmanželská smlouva měla chránit. Navíc je Brooklyn o pět let mladší, takže teorie o tom, že se přes Beckhamovy chce Nicola dostat ke slávě, je v podstatě velmi pravděpodobná.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít