Krampolova žena opustila psychiatrii! Nepřipomíná vám "džambulku" Bartošovou?

 Celebrity 
05. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Krampol si odváděl manželku Hanku z nemocnice na Karlově náměstí! ShowPix
Manželka Jiřího Krampolva (78) Hana (56) měla být na psychiatrii na pražském Karláku několik týdnů, jenže v úterý oddělení opustila. Taxíkem si pro ní přijel její manžel. Když ale oba vyšli, hercova žena velmi připomínala Ivetu Bartošovou. Ta se také léčila v blázinci, a také měla problém s alkoholem a prášky.

Před více jak týdnem Hana Krampolová málem zemřela. Namíchala si prý konktejl z prášků na bolest, deprese a alkoholu. Doslova na poslední chvíli se dostala do nemocnice s končila právě na psychiatrii. Prošla detoxem. Měla si v nemocnici pobýt nejméně dva až tři týdny, ale nyní je doma. 

„Možná podepsala revers, nebo slíbila, že bude docházet ambulantně. Nevím, ale šla domů,” potvrdil VIPstory.cz člen personálu nemocnice s tím, že Krampolová byla dobrý a svědomitý pacient. 

V léčebně měla Hanka přísný režim. Nemohla ven a musela dbát rad lékařů. Teď se ale musí hlídat, aby se do špitálu nedostala zpět. Je otázkou, zda bude svědomitá a opravdu dodržovat rady a zásady od odborníků i doma. Její manžel ji sice bude “hlídat”, ale všechno taky nezvládne.

Zvláštní však je výpověď jak Krampolové, tak i Krampola, jak se vlastně do nemocnice dostala. Zatímco ona tvrdila, že léky ji podal její manžel a sanitu zavolala kamarádka, on tvrdil, že si je vzala sama a do nemocnice ji nechal odvézt svým manažerem. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve