Hrdlička se stále vykrucuje ze svatby a našel si novou, úplně blbou výmluvu. Už to vypadá, že Lucie Borhyová zůstane svobodnou matkou.

 Celebrity 
24. července 2014 07:11 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Šťastná rodinka. Na jak dlouho? Zdroj: Twitter
Tak už to vypadá, že sporťák Michal Hrdlička se do svatby s vnadnou Lucií Borhyovou moc nehrne. Jestli se někdy vezmou je opravdu ve hvězdách.

První termín odložili kvůli miminku, protože se Lucka prý chtěla vdávat štíhlá. Poté se objevily četné spekulace, že to páru zrovna dvakrát neklape. Dokonce se otevřeně mluvilo i o Hrdličkových nájezdech po pražských barech, kde vysedával s kolegyněmi u dobrého drinku. K těhotné partnerce nevzhlížel zrovna s obdivem a dokonce se z legrace vyjádřil, že mu Lucka připomíná autobus.

Po narození Lindy jistě Lucka očekávala, že se pyšný otec v porodnici vytasí se zásnubním prstýnkem. Ovšem to se nestalo a navíc si teď opět Hrdlička nevhodně pustil pusu na špacír. Na přímý dotaz moderátorů Frekvence 1, kdy bude svatba, začal sporťák mlžit. Podle něj by bylo nejlepší se svatbou posečkat do doby, kdy si i malá Linda užije svatebního veselí jako družička, to znamená nejméně rok.

A jako hrom do police se novopečený otec projevil potřetí, když se ukecl, že by si raději přál syna. Ale nakonec je za Lindičku samozřejmě rád. Prý je velmi hodné miminko, tak alespoň že tak.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47