Hvězda seriálu Akta X herečka Gillian Anderson přiznala, že prožila intimní chvilku s prezidentem Billem Clintonem

 Celebrity 
14. dubna 2022 09:17 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slavnou herečku Clinton okouzlil během chvilky Depositphotos
Stalo se to sice už v roce 1992, ale herečka Gillian Anderson na to zjevně dodnes nemůže zapomenout. Byla to sice jen taková malá intimní chvilka s prezidentem, ale herečka přesto doufala, že jí Clinton později zavolá.

Hvězda seriálu Akta X a prezident Clinton se tehdy setkali v televizní show Jimmyho Kimmela. A Gillian byla tak ohromená, že si přála, aby jí prezident později zavolal, jak píše New York Post na své Page Six.

Silná intimní chvilka

Co se vlastně přesně stalo, že to na Gillian zanechalo tak silný dojem?  "Udělal tu nejzázračnější věc na světě. Potřásl mi rukou, pak mne chytil za loket a zároveň mi držel paži výš," řekla Gillian. "Byla to trochu intimní chvilka. On naváže oční kontakt a přejde k dalšímu člověku. Ale pak se na tebe znovu podívá," popsala Gillian.

Anderson sice dnes připouští, že je to něco, co Clinton nejspíš dělal s každým. Přesto však od něj očekávala telefon nebo zprávu. "Šla jsem domů, myslela jsem si - to bylo v dobách záznamníků - doslova jsem si myslela, že půjdu domů a budu tam mít zprávu od něj," dodala. "Opravdu se to stalo. Bylo to tak skutečné."

Na muže má zjevně Gillian smůlu. Vdaná byla dvakrát a nevyšel jí ani poslední dlouholetý vztah s autorem slavného seriálu Koruna Peterem Morganem. Nejprve se vdala za Clydea Klotze, ale jejich manželství vydrželo jen dva roky. K rozvodu přispělo i obvinění ze znásilnění, které bylo na Klotze podáno. Mají spolu dceru Piper, která se narodila v roce 1994. Podruhé se Gillian Anderson provdala za Juliana Ozanneho, to bylo v roce 2004. Manželství to bylo krátké, vydrželo jen rok a půl. Během rozvodu už byla Gillian těhotná se synem Oscarem.  Toho ale nemá s Ozannem, nýbrž s podnikatelem Markem Griffithem, se kterým má i dalšího syna Felixe. Tento vztah vydržel čtyři roky. S Peterem Morganem se Gillian rozešla během natáčení seriálu Koruna. Jejich vztah byl plný rozchodů a návratů a trval pouhé čtyři roky.

 
 
 
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod