Kamarádka zdiskreditovala slavného fotbalistu!

 Celebrity 
23. dubna 2017 03:30 / Lukáš Bauer
  1
📷
3 fotografie v galerii
Cristiano Ronaldo se nemá za co stydět, přesto si prý pro kampaně vycpává rozkrok! archiv
Hodně velký problém připravila kamarádka slavnému fotbalistovi Cristiano Ronadlovi (32). Práskla jeho nejintimnější tajemství. Tím ho vlastně zdiskreditovala, jak jen žena muže zdiskreditovat může!

Asi nejslavnější fotbalista a metrosexuál v jedné osobě, si zakládá na svém vzhledu. Při focení kampaní se rád prezentuje ve spodním prádle a chce, aby "to vypadalo hodně plnně"! Jenomže kamarádka prozradila, že jeho naditý poklopec není od přírody.

„V některých případech si Cristiano tak trochu pomáhá. Do boxerek si strká vycpávky," prozradila dívka, která s fotbalistou prý loni trávila čas na Ibize. Společně spolu klábosili na lodi a Ronaldo se měl údajně přiznat k tomu, že "používá vycpávky, aby vypadala jeho výbava větší", řekla  Elisa De Panicis, která se živí jako herečka, modelka, tanečnice, ale i zpěvačka.

Na internetu kolují dokonce i snímky, na kterých je fotbalista nahý a je vidět, že stydět se sice nemusí, ale jiní jeho kolegové z branže, třeba birtský David Beckhame nebo náš Milan Baroš jsou na tom o takových sto procent lépe. 

O Ronaldovi se také spekuluje, že zatímco veřejně tvrdí, jak kosí jednu krásku za druhou, ve skutečnosti je jinak orietován. Svět dokonce obletěly fotografie, kde ho v náručí drží jeho údajný milenec, za kterým fotbalista létá. Kdo ví, jak to ten Ronaldo doopravdy má...?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod