Renee Zellweger je ještě oplácanější než v Bridget Jones. Tentokrát hraje vražedkyni

 Seriály & Filmy 
12. února 2022 09:49 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Oblíbená herečka se představí jako vražedkyně odsouzená na doživotí NBC (volný zdroj foto)
Renee Zellweger si sice v soukromí svoji štíhlou postavu dost úzkostně hlídá, už ale prokázala velkou odvahu, když skutečně kvůli roli v komediích o Bridget Jones přibrala 20 kilo. A tentokrát je to ještě horší.

Zellweger natáčí kriminální seriál podle skutečné události s názvem The Thing About Pam, kde hraje usvědčenou vražedkyni Pam Hupp. Dvaapadesátiletá štíhlounká herečka se ale v seriálu proměnila v poměrně korpulentní zvrácenou osobu.

Tentokrát ale koblihy jíst nemusela

Zatímco Renee pro roli v Bridget Jones skutečně přibírala na váze pomocí koblih, tentokrát jí do role pomohli maskéři. A udělali to tak dokonale, že Renee pod maskou pozná jen málokdo. A sama herečka má z toho radost. "Ach bože, když nepoznáváte herce nebo herečku v roli, je to skvělý kompliment,“ rozplývala se Renee v rozhovoru o seriálu.

Tvrdí totiž, že být k nepoznání je zásadní pro to, aby se diváci mohli ponořit do příběhu, aniž by byli rozptylováni samotnou herečkou. "Bylo to skoro od hlavy k patě. Byla to protetika, byl to vycpaný oblek, byla to volba oblečení, byla to svižnost v jejím kroku, její chůze," poodhalila Zellweger, jak její maska vlastně vznikla. Má také falešný nos, extra vrásky a paruku.

Tloustnout znovu pro roli už Zellweger nechtěla. Když to udělala dvakrát pro filmy o Bridget Jones, měla pak zdravotní problémy. V roce 2011 řekla pro Marii Claire: "Měla jsem záchvat paniky, když všichni specialisté mluvili o tom, jak je to dlouhodobě špatné, přibírát tolik na váze v krátkých časových obdobích a zase hubnout."

Role vražedkyně je pro Zellweger novou výzvou. Poctivě ji studovala, ostatně Renee je proslulá svojí velmi detailní přípravou na role, proto je také držitelkou Oscara. Pam Hupp je navíc velmi zajímavou postavou.

V červenci 2021 se Pam Hupp odmítla přiznat k vraždě své přítelkyně Elizabeth 'Betsy' Fari, která byla v roce 2011 brutálně bodnuta 55 ranami. Žalobci tvrdí, že Hupp zavraždila Elizabeth jen několik dní poté, co ji přemluvila, aby jí jmenovala jako příjemce své životní pojistky ve výši 150 000 dolarů. Fariin manžel Russ se vrátil domů večer 27. prosince 2011 a zjistil, že je Betsy ubodaná. Russ byl nejprve usvědčen z její vraždy v roce 2013, ale odsouzení bylo zrušeno, když policie obrátila své podezření právě na Pam Hupp. Ta se později přiznala, že v roce 2016 zastřelila invalidního muže jménem Louis Gumpenberger a v současné době si odpykává doživotí ve vězení.

Zdroj: Daily Mail, The Sun.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47