Bývalá služebná prince Andrewa musela absolvovat školení, aby se mohla správně starat o jeho sbírku 72 medvídků

 Celebrity 
24. ledna 2022 15:59 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Princ Andrew má zjevně mnoho podivných zálib Depositphotos
Britský princ Andrew měl skutečně podivuhodné záliby. Zatímco čelí obvinění a soudu v souvislosti s nezákonným sexem s nezletilými dívkami, jeho bývalá služebná se rozpovídala o princově sbírce plyšových medvídků.

Charlotte Briggs v 90. letech pracovala v Buckinghamském paláci a denně trávila asi hodinu tím, aby správně podle princových požadavků uspořádala jeho sbírku plyšových medvídků na jeho posteli a všude po pokoji.

Medvídci v námořním

"Jakmile jsem tu práci dostala, řekli mi, jak mám medvídky upravovat," řekla Charlotte deníku The Sun. "Dokonce jsem měla jeden celý den trénink. Všechno muselo být tak akorát. Bylo to tak zvláštní." Briggs prozradila, že v té době měl princ Andrew 72 medvídků z celého světa, mnoho z nich oblečených v námořnických kostýmech. 

Každý den jen Charlotte musela uspořádat tak, že největší plyšoví medvídci byli umístěni na posteli vzadu a poté seřazeni podle velikosti až po nejmenší vpředu. Pak na noc Briggs nebo jiná služebná musela umístit plyšové medvídky na jejich určená místa po místnosti. Malí medvídci byli naskládáni v nepoužívaném krbu, zatímco dva nejoblíbenější medvídci prince Andrewa byli umístěni na mahagonové trůny u jeho postele. "Bylo to opravdu zvláštní," řekla Briggs. "Koneckonců to byl dospělý muž, který sloužil na Falklandech. Ale plyšáky naprosto miloval a měl jasno v tom, jak je chce naaranžovat."

Na posteli tak během dne bylo umístěno asi 50 nebo 60 plyšových hraček služebné měly k dispozici zalaminátovanou fotku, která znázorňovala, jak mají být medvídci uspořádáni. Kdyby se služebné spletly, princ Andrew by na ně křičel.

Zdroj: People, The Sun.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47