Zpěvák Chris Brown má zaplatit 20 milionů za znásilnění ženy, kterou předtím ještě zdrogoval

 Celebrity 
30. ledna 2022 15:33 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pro Browna jde už o několikáté obvinění ze znásilnění Depositphotos
Zpěvák Chris Brown, který se proslavil zejména tím, že před lety zmlátil svoji tehdejší přítelkyni Rihannu, má zjevně velký problém se ženami. Ze znásilnění byl podezřelý už před třemi lety a teď čelí dokonce soudnímu sporu.

Za zdrogování a znásilnění ho totiž zažalovala nejmenovaná žena, která jako odškodnění požaduje 20 milionů dolarů. Ke znásilnění mělo dojít v roce 2020. Žena se pohybuje v showbyznysu, čehož Brown využil.

Drogy a sex

Žena v soudní žalobě popisuje, jak ke znásilnění došlo. Brown ji měl pozvat na konzultaci do domu Seana Diddyho Combse na Star Island v Miami, aby s ní probral její začínající hudební kariéru. Slíbil, že jí dá pár rad, jak kariéru rozjet.

Brown nalil ženě míchaný nápoj, který jí ještě dolil, když ho část vypila. Žena popisuje, jak se náhle cítila dezorientovaná, fyzicky nestabilní a začala usínat. Zpěvák měl zdrogovanou ženu odvléct do ložnice, kde zablokoval dveře a hodil ji na postel. Následně ji začal líbat a pokračoval i přes to, že žena jej prosila, aby přestal. Po znásilnění jí pak už jen oznámil, že je hotový. 

Žena odešla z domu krátce poté s pomocí přítele, kterému napsala SMS. Následující den ji Brown údajně kontaktoval s tím, aby přijala "plán B“ k ukončení případného těhotenství, k čemuž se žena zavázala. 

V lednu 2021 žena Browna navštívila v jeho domě v Kalifornii a za přítomnosti jeho producenta a další ženy poslouchali jeho novou hudbu. V srpnu téhož roku se setkali znovu v jeho studiu, kde ji lákal do ložnice a choval se agresivně poté, co odmítla. Brown jí údajně řekl, že pokud neudělá, co je potřeba, nikdy se v showbyznysu neprosadí.

Zdroj: People, NY Post.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve