Slavná tatérka a muzikantka Kat Von D udělala z filmového domu z komedie Dvanáct do tuctu sídlo jako z hororu. Teď se ho snaží zbavit

 Celebrity 
29. ledna 2022 08:44 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kat Von D má opravdu originální vkus Depositphotos / Realtor.com (volný zdroj foto)
Kat Von D je slavná tatérka, modelka a hudebnice, ale má zjevně velmi zvláštní vkus. Kdo by si nepamatoval ten roztomilý dům, ve kterém se natáčela slavná komedie se Stevem Martinem Dvanáct do tuctu.

Poté, co se do tohoto domu ale nastěhovala Kat Von D, byste ho vůbec nepoznali. Je z něj totiž sídlo jak z jiného filmového žánru, přesněji hororu.

Dům hrůzy stojí 15 milionů

Dům ve viktoriánském stylu, který stojí v Los Angeles, má roztomilou cenu 15 milionů dolarů. Přesně za tuto částku ho nyní Kat Von D prodává. Nutno ale dodat, že kupující bude muset ještě hodně investovat do vnitřních úprav domu, aby tomuto hororovému hnízdu dal normálnější tvář.

Na druhou stranu jde o poměrně rozhlehlý dům s pozemkem. Dům má tři patra a disponuje 11 lůžky, dále má osm koupelen a taky bazén, ve kterém byste se ale asi koupat nechtěli, hlavně ne po setmění. Dům byl postaven v roce 1896, což mu kromě strašidelného designu v podání Kat Von D umožnilo za ty dlouhé roky ubytovat případně také celou řadu skutečných duchů. 

[:id_8549]

No posuďte sami, zda by se vám v takovém domě dobře bydlelo. Kat Von D, vlastním jménem Katherine von Drachenberg, v něm ale vydržela dlouhých devatenáct let.

Kat Von D se dodnes věnuje tetování, ale vyhledávají ji především ti slavní, třeba Lady Gaga, Rihanna nebo Jared Leto. A před lety rozjela taky úspěšný byznys v kosmetickém průmyslu, kde má svoji vlastní značku kosmetických produktů.

Zdroj: NY Post, Realtor.

Témata: Kat Von D, dům, horor, prodej
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008