Matyáš Trojan na umění kašle. Místo toho založil vlastní značku kosmetiky pro muže

 Celebrity 
06. února 2022 11:33 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Matyáš Trojan se umění věnovat nechce TV Prima
Matyáš Trojan samozřejmě patří do slavné umělecké rodiny. Je synem uznávaného herce, režiséra a producenta Ondřeje Trojana, bratra herce Ivana Trojana. A zatímco Ivanovy děti už jdou v uměleckých šlépějích, Matyáše umění vůbec nezajímá.

Pohledný mladík se totiž rozhodl, že bude podnikat v kosmetickém průmyslu. A Janu Krausovi vysvětlil, proč. "Herectví mě zcela minulo,“ prozradil Matyáš, který zjistil, že nejen ženy, ale i muži jsou ochotni utrácet za kosmetiku, a tak se mu v hlavě zrodil zajímavý byznysplán.

Kosmetika pro muže

Už před čtyřmi lety totiž Matyáše napadlo, že by mohl mít vlastní kosmetickou značku. Dva roky trval vývoj vlastních produktů, které jsou zcela přírodní a nyní se se svými produkty snaží prorazit nejen on-line, ale i v kamenných obchodech s kosmetikou. "Chtěli jsme vytvořit něco, co tu není. Jasně pochopitelnou pánskou kosmetiku v té nejvyšší možné kvalitě. Přírodní a českou," vysvětlil Trojan.

A nevybral si zrovna jednoduchý segment. S Janem Krausem se shodli na tom, že nejhorší zákazník je český muž. "Ano, jsme takoví remcalové,“ souhlasil Trojan, který ale přesto vidí ve svém podnikání potenciál, neboť dnešní trend je jiný než dřív.

"Dřív si musel každý pomoct sám, děda mi například vyprávěl, že místo pomády používali vodu s cukrem. Dnes je péče o sebe i u mužů celý životní trend,“ myslí si Trojan, který sice od kosmetiky nemá do uměleckého světa až tak daleko, ale před kamerou ho asi neuvidíme.

Zdroj: TV Prima.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47