Poznáte je? Úlet roku! Dva známí čeští zpěváci se převtělili do neuvěřitelných podob

 Celebrity 
04. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ti mají ale ránu. I když na druhou stanu, kam se hrabou klasická halloweenská strašidla! Tohle je aspoň originál Art Presto
Tak tomu se říká úlet. Dva známí, nejen muzikáloví zpěváci Josef Vágner a Kamila Nývltová se vybarvili. A to doslova. A během pár desítek minut se převtělili do neuvěřitelných podob. Tohle vážně nikdo nečekal. Halloweenský svátek vzali tedy opravdu za svůj!

Svátek, který se pomalu zabydluje i v Čechách si Nývltová a s Vágnerem vážně užili. Dali dostaveníčko na party v Music clubu Zlatý strom, kde z nich a jejich přátel udělala vizážistka Marta Šantorová něco neuvěřitelného.

Kamila Nývltová se převtělila do role pološíleného Kloboučníka, zatímco Josef Vágner přihopsal jako Bílý králík a nechyběly mu ani pověstné kapesní hodinky. A ke všemu hledal mrkev. Na vše dohlížel kouzelný modrý kocour Šklíba, do něhož se proměnila Marta Šantorová a stejně jako v pohádce, zmizela celá partička nad ránem beze stopy. Ale to už je zas jiný příběh...

"Fakt jsme si to užili. Musím říct, že údiv některých lidí byl hodně velký. Byla to velká legrace a o to šlo," prozradil VIPstory.cz Pepa Vágner, který hraje v muzikálech Mýdlový princ, Tři mušketýři, Marie Antoinetta, nebo Kleopatra či Dracula. Ve dvou posledně jmenovaných se potkává právě s Kamilou.

Vymóděni do převleků ze známé pohádky Alenka v říši divů budila tak partička pozornost nejenom turistů u pražského Karlova mostu, ale i návštěvníků přímo v klubu. Co můžeme čekat příští rok?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum