Brad Pitt chystá znovuotevření legendárního nahrávacího studia. Luxus v hercově režii bude nevídaný

 Celebrity 
17. prosince 2021 09:13 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt chce zanechat svoji stopu i v hudebním průmyslu Shutterstock
Na konci 70. a 80. let se rockové superhvězdy jako Pink Floyd, AC/DC a The Cure vydaly na 900 akrový pozemek poblíž Francouzské riviéry, kde vytvořily významné desky, například Floydi zde nahráli svoji kultovní desku The Wall.

Po dvou desetiletích chátrání se toto studio brzy znovu otevře. A může za to Brad Pitt. Studio Miraval, zasazené do Chateau Miraval, Pittovy vinařské usedlosti, se bude skládat ze tří domů, kde umělci mohou bydlet a nahrávat a také odpočívat u bazénu. Speciální kuchař se jim bude starat o veškeré jídlo. Samotné studio je obrovské a určitě příští rok přiláká ty nejlepší světové umělce.

Luxus v režii Brada Pitta bude nevídaný

Nahrávací studio bylo založeno v roce 1977, kdy se tehdejší majitel Jacques Loussier, francouzský jazzový pianista, rozhodl postavit své vysněné studio. Bylo používáno až do doby před 20 lety, kdy se jeho analogové vybavení stalo zastaralým a od té doby chátraly také samotné budovy.

Ale Pitt, který je po rozvodu s Angelinou Jolie vlastníkem panství, nyní dohlíží na velkolepou renovaci Studia Miraval, které bude otevřeno v létě 2022. Na pomoc si přizval Damiena Quintarda, třicetiletého hudebního inženýra z Paříže, který spolupracoval s Brianem Eno a Gaspardem Augém z francouzského techno dua Justice a který přispěl k vývoji systému Dolby Atmos.

Až bude vše v roce 2022 otevřeno, Studio Miraval bude k dispozici všem hlavním nahrávacím společnostem: Představte si, že Billie Eilish tam bude nahrávat svoje nové hity a u toho popíjet Pittovo růžové Miraval rosé, které francouzské noviny Le Figaro nazvaly superstar mezi růžovými víny.

Sám Pitt se v posledních letech věnovat především svým vinařským aktivitám, ale zdá se, že rok 2022 pro něho bude znamenat velký návrat. Jako producent se bude podílet hned na několika filmových a televizních projektech a jako herec má pro příští rok v plánu hned tři filmy, včetně dvou se Sandrou Bullock.

Zdroj: Hollywood Reporter.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum