Honza Dědek dostal vtipnou lekci

 Celebrity 
13. prosince 2021 09:52 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Honza Dědek je nadšený motorista Se svolením Honzy Dědka
Josef Vrtal, přezdívaný Expert Pepa, je hvězdou pořadu Autosalon, který se vysílá každý týden na Primě a na Prima Cool. Mnoho diváků zná Josefa Vrtala i jako hlavního protagonistu bláznivé cestovatelské road show Fotr na tripu. Cestování je jeho hlavní zálibou, jakožto i celé jeho rodiny, přičemž se všichni společně s oblibou vydávají na místa, kam normální člověk hned tak nezavítá.

Z nedávné cesty do Iránu si Pepa přivezl mnoho nezapomenutelných zážitků a současně tam zanechal pěkných pár kilogramů své váhy. O ty ho prý připravila totální absence alkoholu, jak už to tak v muslimských zemích bývá. Svou novou štíhlou linii si Pepa rozhodně pochvaluje. Další cesty jsou vzhledem ke covidovým opatřením zatím nejisté, ovšem celá rodina Vrtalů už teď střádá plány na příští trip. 

Kromě cestování Pepa holduje autům. Je třeba říct, že za dlouhé roky, kdy v tomto oboru působí, získal mnoho zkušeností a znalostí a o autech ví prakticky všechno. Svoje know-how se rozhodl předat svému kolegovi z Primy a kamarádovi Honzovi Dědkovi, který ho na oplátku pozval do své talk show 7 pádů Honzy Dědka. A cože to vlastně Pepa Honzu učil? Například dobíjet plug-in hybridní vůz.

Honza Dědek je sice nadšený motorista, ale stále je mnoho věcí, které o autech neví. Plug-in hybridní automobil, Peugeot 3008 Hybrid4, je pro něj navíc tak trochu polem neoraným. Nechal si tak expertem Pepou vysvětlit, jak své nové esúvéčko dobíjet, jak nejlépe využít pohon všech kol, kterým tento Peugeot disponuje, jak okolí pozná, že auto jede na elektrický mód a jaké plynou z elektromobility výhody pro uživatele. 

Další neprobádanou oblastí, do které Pepa Vrtal Honzu Dědka zasvětil, je adaptivní tempomat. Honza se totiž přiznal, že ač za pár týdnů oslaví padesátku, tento prvek výbavy dosud ve svém životě nevyzkoušel. Je tedy pro něj velkou neznámou. Nicméně po krátké demonstraci Honzu tato technická vymoženost naprosto nadchnula. „I zácpa může být zábava, což bych netušil, že jsem někdy řekl,“ podotkl Honza.

Lekce od Pepy v určitém smyslu změnila Honzův způsob cestování a přiměla ho užívat si jízdu autem. „Už se těším na víkend, až to všechno pojedu testovat,“ pochvaloval si Honza. 

Jak celá lekce vypadala, uvidíte v našem videu. Honza Dědek a Expert Pepa – Jak dobíjet či používat adaptivní tempomat - YouTube

Zdroj: TZ Peugeot.

 

Témata: Peugeot, Honza Dědek
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod