Lady Gaga po natáčení nového filmu promluvila o vztazích se Salmou Hayek. Ta se jí na place posmívala

 Seriály & Filmy 
05. listopadu 2021 07:16 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lady Gaga se objeví v očekávaném filmu House of Gucci Shutterstock
Lady Gaga je italského původu, to je známá věc. Jak se ale ukázalo, italština jí příliš vlastní není. Kvůli roli v očekávaném filmu House of Gucci se tak musela italský přízvuk učit celých devět měsíců.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, tedy Lady Gaga zůstala v roli Patrizie Reggiani pro připravovaný film Ridleyho Scotta House of Gucci po dlouhé měsíce.

S přízvukem mluvila i v soukromí

Gaga se naplno věnovala metodickému herectví, aby dokonale zachytila podstatu zhanobené bývalé členky rodiny Gucci. Gaga prozradila, že strávila téměř rok zdokonalováním italského přízvuku Patrizie Reggiani, a to není zdaleka vše. Gaga si musela obarvit vlasy, začala fotografovat a devět měsíců mluvila s italským přízvukem. "Je to tři roky, co jsem na tom začala pracovat," řekla Gaga. "A budu úplně upřímná a transparentní. Rok a půl jsem žil jako Reggiani. A z toho jsem devět měsíců mluvila s přízvukem. I mimo kameru." 

Gaga také promluvila o svých vztazích se Salmou Hayek, která ve filmu také hraje. Ta se na place posmívala její metodě. "Byli jsme mezi záběry a Salma říkala: Ach, tahle herečka s tou pos...ou metodou je tady. Ona se mnou právě teď nemluví, protože jsem vedle ní dělala práci se smyslovou pamětí a ona si ze mě dělala jen legraci.“

Očekávaný film se skvělými herci jen hemží. Kromě Gagy a Salmy Hayek se v něm objeví také Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons a Jared Leto. Film se odehrává v roce 1995 a zaznamenává události a následky Patriziina spiknutí s cílem zabít svého manžela Maurizia Gucciho.

Film, na který se těší nejen fanoušci Lady Gaga, se do českých kin dostane v čase své světové premiéry, konkrétně 25. listopadu pod názvem Klan Gucci. Dále čtěte: Kapitán Demo je Mistr světa všeho. Natočil duet s Daliborem Jandou a dal mu k svátku helikoptéru.

Zdroj: NY Post.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47