Novopečený táta David Kraus o roli otce: Jsem rozmazlený, přiznává

 Celebrity 
07. června 2021 08:21 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
David Kraus se stal novopečeným otcem Archiv Alsa z.s.
Už pošesté se sešly české osobnosti, aby nafotily charitativní kalendář pro spolek Alsa, který poskytuje širokou škálu služeb pro pacienty s ALS (amyotrofická laterální skleróza). Před objektiv se postavil i zpěvák a novopečený táta David Kraus. Spolku Alsa pomáhá již dlouho a vystupuje, nebo se alespoň účastní téměř všech akcí, které spolek organizuje.

Pandemie se bohužel nevyhnula ani aktivitám spolku Alsa, který pomáhá pacientům s chorobou, která postihla například světoznámého fyzika Stephena Hawkinga. David Kraus byl zklamaný, když se kvůli pandemii musely dobročinné akce rušit. „V době pandemie se musel zrušit benefiční koncert v Pražské křižovatce, to nás všechny dost mrzelo. Je to pro mě příležitost, jak pomoct něčím, co umím a dělám to rád – hudbou. Letos je koncert v říjnu a já už doufám, že se budeme muset z Křižovatky přesouvat do většího, protože bude vyprodáno,“ komentuje charismatický zpěvák.

Že se činnost spolku během pandemie musela zpomalit, potvrdila i jeho koordinátorka sociálních a zdravotních služeb Karolína Koucká. „Většina naší pomoci pacientům musela probíhat online," doplnila Koucká.

Části týmu to dalo prostor na to spojit se s návrhářem Jakubem Chundelou a vytvořit novou kolekci triček, mikin, šatů, tašek a kšiltovek. "Za vybrané peníze se nakupují pomůcky pro pacienty, fyzioterapii, osobní asistenci nebo třeba pečovatelskou službu. Celá nová kolekce bude dostupná na eshop.zsalsa.cz už 27. května,“ představuje současnou činnost Karolína.

Pečovatelskou službou se stal i domov zpěváka Krause, který zahrnuje péčí svou dceru Ester i její maminku Sarah. „Jsem rozmazlený otec, protože mám hodnou dceru, která mě i maminku nechává dlouho spát. Otcovství mě změnilo a myslím si, že se ještě měnit budu, Ester mi úplně zpřeházela životní priority. Na prvním místě je teď ona a všechno ostatní až daleko za ní,“ rozplývá se nad svou novou životní rolí David Kraus.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47