Chudák Krampol, jeho žena doma dlouho nevydržela

 Celebrity 
30. května 2020 18:41 / René Černý
  5
📷
4 fotografie v galerii
Krampolovi v době, kdy bylo ještě vše relativně v pořádku Archiv Prima TV
Jiří Krampol to v posledních letech nemá vůbec jednoduché. Poté, co mu zrušili pořad v televizi, se upnul na zájezdová představení. Těch taky moc není. Navíc mu už několik let dělá starosti jeho žena Hanka. Poté, co málem zemřela na podvýživu a závislost na nikotinu, to vypadalo, že se všechno zlepšuje. Ale ouha, doma dlouho nevydržela.

Krampolová je zase v nemocnici. Takové informace zní českým showbyznysem. Údajně je zpět v léčebně kvůli problémům se zažíváním. Otázkou však je, co za tím ve skutečnosti je.

„Měla se mnou jít v pondělí na akci s Tomášem Magnuskem, s kterým teď budu točit film Stáří není pro sraby, ale je zase ve špitále kvůli zažívání,“ prozradil herec a moderátor.

O svou Haničku má pochopitelně velký strach, ale na druhou stranu všichni kolegové a přátelé vidí, jak Krampol omládl. „Vypadá dobře, je v klidu, protože prostě nemusí spěchat domů, co zase Hanička vyvádí. Jestli jí není zle, jestli něco nevypila, nespolkla… Jirku obdivuju, tohle bych nedala,“ řekla jedna z jeho kolegyň s tím, že stav jeho ženy se už asi moc k lepšímu měnit nebude.

„Jednou je na tom líp. pak hůř. Nevím, jak to bude, ale snad se podaří, že se dá časem dohromady,“ věří Jiří Krampol, který si asi ve svých 81 letech asi představoval, že svůj podzim života bude prožívat jinak.

„Maličko si za to Jirka může sám. Když byl na vrcholu popularity, točil, moderoval a podobně, Hanička přestala pracovat ve školce. Začala se nudit. Měla všechno na co si vzpomněla. Byla pak věčně opilá, bloumala po ulicích Prahy se svým pejskem a nevěděla, čeho se chytit. A takhle to dopadlo. Když pak chtěl, aby se něčím zaměstnala, už to nešlo. Ona je prostě už ve stavu, spíš duševním stavu, že není schopna se soustředit a vykonávat nějakou soustavnou činnost,“ dodal Krampolův kamarád a kolega.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47