Hvězda Ordinace je novou moderátorkou zkrášlujícího pořadu. Jaké zákroky sama podstoupila?

 Celebrity 
25. října 2019 15:11 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Martina Randová je oblíbená především ze seriálu Ordinace Facebook
Někdejší uklízečka z Ordinace, herečka Martina Randová, která i v oblíbeném seriálu podstoupila proměnu, je novou moderátorkou zkrášlujícího pořadu. I ve skutečnosti Randová podstoupila některé zákroky. Poznali byste které?

Herečka Martina Randová, kterou diváci znají především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, v němž hrála uklízečku, ze které se stala milionářka a později zase prodavačka v lahůdkách, převzala po Monice Absolonové štafetu v moderování pořadu O 10 let mladší.

O tom, že nejdůležitější ingrediencí krásy je sebevědomí, se přesvědčily v prvním díle nové série O 10 let mladší dvě kamarádky Jana a Petra. Oběma zanedbaným kamarádkám seběvědomí úplně chybělo, a to především kvůli problematickým partnerským vztahům. Sympatická herečka a moderátroka provází v každém díle dvojici, ať už partnerskou, kamarádskou nebo sourozeneckou, která podstoupí pod dohledem odborníků proměnu vizáže.

První proměna dvou nešťastných kamarádek Jany a Petry z Ústí nad Labem, které spojuje nejenom přátelství, ale i společné trápení s manželi, se bezesporu povedla. Tým odborníků udělal ze dvou strhaných žen dvě krásné sebevědomé dámy. Díky pořadu tak dostaly novou životní šanci. 

A jak si moderování užívá sama Randová? „Moderování jako takové pro mě není úplnou novinkou. Nicméně pořad takových rozměrů dělám poprvé,“ vyjádřila se usměvavá herečka.

Dvojice v každém dílu pořadu procházejí opravdu výraznou proměnou, odborníci je doslova vyšperkují od hlavy k patě. Nejde jen o služby kadeřníků, vizážistů nebo stylistů, ale i plastických chirurgů. Účastníci se tak dostanou do profesionální péče kliniky LaserPlastic pod vedením primářky MUDr. Marty Moidlové. 

„Já sama si nedokážu představit například plastiku prsou, protože jsem hrozný bojan a mám strach z bolesti,“ uvedla Randová, ale jedním dechem přiznala dva drobné zákroky, ke kterým ji pořad inspiroval. „Nechala jsem si upravit víčka a vyplnit vrásky na čele,“ svěřila se. Už zítra se diváci pořadu O 10 let mladší mohou těšit na další skvělou proměnu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít