Blouzní Andrea Verešová z nedostatku potravy? Holky, pozor! Takhle může dopadnout každá modelka, která se pořádně nenají.

 Celebrity 
10. října 2014 12:24 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andrea už má namířeno směr NEBE Foto: Facebook
Andrea Verešová se dala na duchovní cestu. Zrovna v případě krásné modelky nám to přijde škoda, ale co naplat, už to vypadá, že Verešová se mění ve zcela jinou bytost.

Na facebookovém profilu začala udílet rady, jak se mají lidé chovat: „Náš život odráží naše pocity, naši lásku, naše sny a naše úzkosti. Zbavme se strachu a naplňme svou mysl vírou, odvahou a láskou. Naše činy a myšlenky jsou investicí do naší budoucnosti. Tím, že se k druhým chováme spravedlivě a s úctou, vesmír k nám vysílá to samé,“ vyznává se modelka.

Tedy nevíme, co na její novou tvář říká manžel Daniel Volopich. Přece jenom každý muž má v posteli raději krásnou a smyslnou ženu a přesně takovou si ji i bral. Teď ale hrozí, že se Andrea natolik sžije s vesmírem, že by se nakonec mohla chtít podobat některým galaktickým bytostem a tady už opravdu přestává veškerá legrace. Ale taky je možné, že už je Andrejka ze všech těch ustavičných diet natolik vyhladovělá, že z toho začala plácat blbosti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve