Zlatá slavice Lucie Bíla a topmodelka Simona Krainová pokřtily nový lifestylový titul

 Celebrity 
06. prosince 2018 13:32 / Ema Maxová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Dvě krásky pokřtily nový YES MAG Klinika Yes Visage
Lucie Bíla a Simona Krainová se opět potkaly na jedné akci. Přestože jsou obě velmi pracovně vytížené s radostí přijaly nabídku stát se kmotrami prvního čísla prestižního magazínu YES MAG, který nově vychází pro klienty Kliniky YES VISAGE. A nutno říct, že jim to opravdu slušelo a dokonale se sladily!

Titulní stranu zdobí právě tvář Simony Krainové a uvnitř časopisu najdete exkluzivní rozhovory s oběma slavnými ženami a také Zdenou Studénkovou, která se ze zdravotních důvodů nemohla akce zúčastnit, ale popřála titulu vše nejlepší alespoň prostřednictvím video záznamu.

Známými osobnostmi se to na křtu jen hemžilo. Do stylového Bistra Kaprova, které se nachází v historickém centru Prahy, dorazili moderátorka a herečka Alice Bendová, zpěvačka Tereza Kerndlová, módní návrhář Osmany Laffita, moderátorka a politička Jana Bobošíková a mnoho dalších. Celou akci s lehkostí sobě vlastní moderoval Jaro Slávik.

A nemluvilo se a nekřtilo se pouze, Lucie Bílá tentokrát i zazpívala, a to za doprovodu předního českého klavíristy a skladatele Petra Maláska. Popřát YES MAGu ale stihla také: „Tomuto úžasnému titulu přeji hodně spokojených čtenářek, jsem ráda, že se narodil a těším se, až si ho odnesu domů." A Simona Krainová se s přáním také přidala:„YES MAGu přeji, aby dlouho rozdával pozitivní energii a krásu, protože té je na tom našem světě v poslední době čím dál tím méně."

A proč by tento časopis neměl uniknout vaší pozornosti? „V našem magazínu YES MAG jsme chtěli především ukázat, že estetická medicína na profesionální úrovni se dá dělat s citem pro přirozenost a uvěřitelně vypadajícím výsledkem, kdy nikdo na první pohled nepozná, že se jedná o zásah lékaře, dermatologa či plastického chirurga. To vše na skutečných příbězích klientů doplněno o pohledy do zákulisí práce lékařů," prozrazuje šéfredaktor časopisu YES MAG a marketingový ředil Kliniky YES VISAGE Michal Tvrdý.

Zajímá Vás zdravý životní styl, trendy v estetické medicíně, kosmetice a módě? Milujete dobré jídlo, umění a design? Rádi si přečtete exkluzivní rozhovory, zajímavé tipy a zprávy ze společenského dění? Tak právě pro vás je YES MAG jako stvořený!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve