Pro krásu se musí trpět. Hanka Mašlíková se kvůli tomu ani nenají.

 Celebrity 
13. ledna 2014 14:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mám hlad! Foto: Facebook H. Mašlíkové
Kde jsou ty časy, kdy dítě s kovovými rovnátky bylo každému pro smích. Něco takového už je dávno passé. Dnes si rovnátka může dovolit i moderátorka a modelka, čili člověk, který se živí i svým vzhledem a krásné zuby jsou důležitou součástí jeho kariéry.

Hanka Mašlíková si loni nechala udělat tzv. inkognito rovnátka, jak jim ona říká. Jsou ze zlata, stojí 200 tisíc, ale nejsou vidět. Učinila tak po vzoru Andrey Verešové, pro kterou je čistý úsměv také důležitý.

Teď jí rovnátka nasazovali i na další část zubů. ,,Můj dnešní oběd u rodičů. Kdo by to nepoznal, tak je to pečené kuře s bramborovou kaší. Když už jsem se konečně trochu naučila mluvit po měsíci s rovnátkama na vnitřní straně vrchních zubů, tak mi včera nasadili už i spodní část rovnátek. Takže jsem od včera jen na kašičkách. Nejím a nemluvím,‘‘ okomentovala svoji dočasnou indispozici.

Spousta lidí byla překvapená, že si Hanka pořizuje rovnátka, ale zuby moudrosti jí zkřivily celý spodek a prý má posunutý i vršek, za který paradoxně mohou rovnátka, jež nosila v dětství. Pro krásu to ale vydrží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve