Simona Krainová předvedla v pražském klubu nadupaný dekolt

 Celebrity 
11. září 2018 12:36 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona zavzpomínala na doby, kdy chodila s přáteli pařit Duplex
Na tři desítky celebrit se přišly podívat na to, jak vypadá nově zrekonstruovaná restaurační část známého pražského klubu Duplex, který je v novém kabátě a s novými majiteli. Pokřtít nově zrekonstruované prostory přišla i topmodelka Simona Krainová nebo slovenský hudební producent a porotce talentové soutěže Jaro Slávik.

Duplex, který je unikátní svou polohou na Václavském náměstí a díky rozlehlým terasám i nádherným výhledem na část Prahy, prošel v uplynulých měsících náročnou, nákladnou, ale zato skvěle designově pojatou rekonstrukcí. Nechybí zde hned několik barů, knihovna a co se návštěvníkům velmi líbí, je strop plný barevných deštníků ve foyer restaurační části Duplexu. To ocenila i celá řada zpěváků, herců a dalších osobností ze světa VIP a celebrit.
 
„Já přeji Duplexu stovky, tisíce spokojených návštěvníků, kteří se sem budou vždy rádi vracet a musím říct, že je to tu nádherně předělané. Samozřejmě, že je to pro mě i kus nostalgie, protože v dobách mého mládí jsme se sem chodili bavit a bylo to tu vždycky skvělé, už pro tu polohu a výhled, je tady úžasná atmosféra. Teď je to nové, jiné, krásné a rozhodně sem budu chodit s přáteli nebo i s rodinou nejen za zábavou, ale i za dobrým jídlem a pitím,” svěřila se modelka a herečka Simona Krainová.

„Je to opravdu velmi vkusně udělané, je to povedené, útulné a příjemné. My jsme s mou paní nadšeni a bylo nám ctí být na této party,” svěřil se přední český herec, dabér a profesor herectví a rétoriky Jan Přeučil, který dorazil s manželkou a první československou televizní Popelkou Evou Hruškovou. „Já jsem moc ráda, že jsem se tu vlastně po čtyřiceti letech potkala s Romanem Vaňkem. Kdysi jsem ho totiž učila v dramatickém kroužku. Byl to vždycky moc hodný a šikovný kluk, a to mu i zůstalo,” pověděla s úsměvem Eva Hrušková.

Slovy nadšení nešetřila například ani herečka Jitka Asterová, zpěvačka a herečka Linda Finková, Kamila Nývltová, operní divy Andrea Kalivodová, Pavlína Senič a Tereza Mátlová z operní formace Opera divas, nebo herecké duo Jitka Sedláčková a Dáša Zázvůrková či známý televizní kuchař Emanuele Ridi.
 
„Byla to snad jedna z nejkrásnějších a nejlépe udělaných akcí, kterou jsem minimálně tento rok viděla a zažila. Opravdu krásně udělané prostory a naprosto profesionálně zvládnutý program, skvělé jídlo, pití a úžasná atmosféra. Moc za to děkuji,” pochvalovala si party šest pater nad Václavským náměstím herečka Yvetta Blanarovičová, která se celý večer skvěle bavila a ocenila i kreativitu a vkus, s jakým noví majitelé Duplex zrenovovali. Nyní je ještě čeká renovace samotného tanečního klubu, který je ale stále v provozu a neustále plný návštěvníků z Česka i ze zahraničí.
 
„Duplex, to není jen hudba, tanec, zábava, ale i restaurace a kavárna, a proto jsme rádi, že naším odborným garantem je gurmánský mistr Roman Vaněk. Jsme přesvědčeni, že i díky němu dostane tento výjimečný prostor i výjimečný rozměr, který cílí na chuťové smysly,” shodla se trojice majitelů klubu Frank Haughton, Conchur De Barra a Sean Curran, kteří jsou původem Irové a mají tudíž velký vztah k podobným klubovým scénám.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum