Slavného herce s HIV stojí léky měsíčně pořádný balík!

 Celebrity 
28. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Charlie Sheen trpí HIV a léčba ho stojí pořádný balík! archiv
Boj o život je někdy hodně drahý, obzvlášť, když si za onemocnění člověk tak trochu může sám. Například kontroverzní herec Charlie Sheen (50), který se před lety nakazil HIV. Teď se svěřil, že léky ho stojí zhruba čtyř tisíc dolarů,což je v přepočtu asi 100 tisíc korun.

Zajímavé je, jak herec přišel na to, že je nemocný „Začalo to krutými bolestmi hlavy. Myslel jsem, že mám nádor na mozku. Myslel jsem, že je konec. Je těžké ta tři písmena přijmout. Je to zlomový okamžik v životě,“ prozradil Sheen.

Sheenova nemoc ještě stále a na štěstí nepřekročila fázi, kdy se hovoří o AIDS, i tak ale musí pravidelně navštěvovat lékaře a dodržovat všechny rady, které mu dal. Jednou ze šancí, jak oddálit horší fázi průběhu nemoci, která se přenáší většinou pohlavním stykem, jsou i kvalitní léky. Vzhledem k tomu, že přežitelnost s HIV bývá okolo dvaceti až třiceti let, má Charlie šanci, že se ještě dožije poměrně vysokého věku.

Za svůj život vystřídal stovky žen, ale i mužů, rozhodně se nebránil ani drogám či alkoholu. Od koho se nakazil, asi přesně neví. Nicméně všichni jeho sexuální partneři věří, že je HIV nenakazil. Pokud by se tak stalo v době, kdy o nemoci věděl, mohl by jít i do vězení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008